Η Μαν. Σίτι επέστρεψε τα ακριβά εισιτήρια του αγώνα με την Άρσεναλ

17:51 9/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Μπορεί οι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι να έχουν δαπανήσει από το 2008 εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν παίκτες όπως τους Σέρχιο Αγουέρο, Νταβίντ Σίλβα και Μάριο Μπαλοτέλι, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους φιλάθλους των «πολιτών», που είναι πιο... οικονόμοι στις επιλογές τους. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι πρωταθλητές Αγγλίας επέστρεψαν τα 912 από τα 3.000 εισιτήρια που πήραν για
τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς Στέιντιουμ», καθώς οι υποστηρικτές των «σίτιζενς», που θέλουν να μεταβούν στο Λονδίνο, είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι το κόστος για ένα εισιτήριο στο γήπεδο των «κανονιέρηδων» φτάνει τις 62 λίρες.
«Είναι το ακριβότερο ποσό που μπορώ να θυμηθώ ότι έδωσα ποτέ για ένα εισιτήριο στη ζωή μου» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου υποστηρικτών της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Πάρκερ, και συνέχισε: «Αυτό απλά δείχνει ότι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Εάν οι φίλαθλοι της Σίτι ταξιδεύουν με λεωφορείο του συλλόγου, αυτό θα κοστίσει 30 λίρες ανά άτομο. Αυτό είναι ήδη 92 λίρες, προτού κάνουν οτιδήποτε. Προσθέστε ένα πρόγραμμα του αγώνα, φαγητό, ποτό και φτάνετε στις 125-130 λίρες ανά άτομο».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τις τεράστιες δαπάνες της Μάντσεστερ Σίτι για μεταγραφές, τα ακριβότερα εισιτήρια στο «Ετιχάντ Στέιντιουμ» φτάνουν τις 58 λίρες, ενώ τα φθηνότερα
κοστίζουν 26 λίρες, σύμφωνα με έρευνα που έκανε τον Οκτώβριο το BBC. Την ίδια ώρα, τα φθηνότερα εισιτήρια της Άρσεναλ τιμώνται στις 26 λίρες, ωστόσο τα πιο ακριβά φτάνουν τις 126 λίρες.
«Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα, ειδικά από τη στιγμή που βρισκόμαστε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, και υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι απλά αρνούνται να πληρώσουν 62 λίρες» συνέχισε ο Πάρκερ, αναφερόμενος στο κόστος του εισιτηρίου για τον αγώνα με την Άρσεναλ, και συμπλήρωσε: «Επίσης, αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που θυμάμαι τους φιλάθλους της Σίτι να μου λένε ότι μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα, αλλά αρνούνται να το κάνουν. Αυτή είναι μια γενναία απόφαση. Σύντομα, όμως, οι φίλαθλοι θα "ψηφίσουν" πιο δυνατά και σύλλογοι όπως η Άρσεναλ θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τις τιμές των εισιτηρίων».
Πάντως, η μειωμένη υποστήριξη που αναμένεται να έχουν οι «πολίτες» την Κυριακή θα είναι κάτι σπάνιο για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συχνά «τραβούσε» περισσότερους από 30.000 φιλάθλους στο παλιό γήπεδό της, το «Μέιν Ρόουντ», για αγώνες στην Γ΄ κατηγορία πριν από 14 χρόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα