Κεδίκογλου: Αδιανόητο, η αξιωμ. αντιπολίτευση να στηρίζει πράξεις βίας

15:19 9/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Σε μια δημοκρατική κοινωνία υπάρχουν αξίες και αρχές που πρέπει να είναι σεβαστές απ' όλους, ιδιαίτερα από εκείνους στους οποίους ανατέθηκε κορυφαίος θεσμικός ρόλος, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο η αξιωματική αντιπολίτευση να στηρίζει πράξεις βίας και ανομίας.
«Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ξεκαθαρίσει εάν καλύπτει τους γνωστούς- πλέον- κουκουλοφόρους. Η υποκριτική καταδίκη της κατάληψης των γραφείων της ΔΗΜΑΡ
δεν αρκεί, γιατί η βία δεν είναι ποτέ συμβολική, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να έχει υπό την προστασία του τη βίλα Αμαλία» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο κ. Κεδίκογλου σημειώνει ότι αυτοί που εισέβαλαν σήμερα στη βίλα Αμαλία είναι οι ίδιοι που κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια προσπάθησαν να αποκλείσουν το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης, «με την πλήρη κάλυψη της ανακοίνωσης της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει:
«Είναι η ώρα της αλήθειας για τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός και αν επιλέγει να παραμείνει στα άκρα».

Τι απαντάει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ρίξει στάχτη στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, σχετικά με τις ακραίες επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τις τεράστιες πολιτικές της ευθύνες για τη συγκάλυψη της διαφθοράς και της διαπλοκής, πέφτει στο κενό.
Εκείνοι που επενδύουν στη βία και την ανομία είναι οι ίδιοι που πετσοκόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, κάνοντας πλάτες στους εαυτούς τους καθώς και στους πλούσιους και ισχυρούς φίλους τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα