Κομοτηνή: Σε εξέλιξη η ομηρία στο εργοστάσιο

18:05 1/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 17.54

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το κτίριο του εργοστασίου κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI Plc, όπου ο 50χρονος δράστης κρατάει ως ομήρους δύο οδηγούς της εταιρίας.

Πριν από λίγη ώρα, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν και δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφθεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.

Στο χώρο βρίσκονται ο εισαγγελέας και δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Οι ενέργειες του δράστη, σύμφωνα με τις πληροφορίες
που υπάρχουν, οφείλονται στο γεγονός ότι πριν από ένα χρόνο απολύθηκε από τη συγκριμένη εταιρία, στην οποία εργαζόταν στον τομέα διακίνησης των εμπορευμάτων.

Είναι πατέρας δύο κοριτσιών και έχει κάνει δύο γάμους.
Aνανέωση 17.17

Καλά στην υγεία τους είναι οι δύο τραυματίες της ομηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI Plc, στη ΒΙ.ΠΕ. της Κομοτηνής.

Όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διοικητής του Σισμανόγλειου νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλής Χατζηνέστορος, συνολικά διακομίστηκαν τρία άτομα στο νοσοκομείο, εκ των οποίων το ένα αποχώρησε, αφού πρώτα έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Ο ένας εκ των τραυματιών, νεαρός, ο οποίος έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στη μεσότητα των μηρών, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής.

Ελαφρά τραύματα από κυνηγετικό όπλο, στην τραχηλική χώρα και το αριστερό αντιβράχιο, έφερε και ο δεύτερος τραυματίας, ένας μεσήλικας, ο οποίος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του Σισμανόγλειου.

"Οι δύο τραυματίες είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κίνδυνο" διαβεβαίωσε ο κ. Χατζηνέστορος.
Ανανέωση 16.05

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις βρίσκεται από τη μιάμιση το μεσημέρι ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας με έναν άντρα, ο οποίος έχει κλειστεί στο εργοστάσιο της εταιρείας κατασκευής κάδων απορριμμάτων HELESI PLC στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, αφού προηγουμένως πυροβόλησε και τραυμάτισε δυο άτομα.

Μέσα στο εργοστάσιο υπάρχουν δυο ακόμα άτομα που φέρονται να κρατούνται όμηροι τού δράστη.

Οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, είναι ο μεγαλομέτοχος της επιχείρησης που χτυπήθηκε στο στήθος και ένας βούλγαρος εργάτης που έχει τραύμα στο δεξιό μηρό.

Ο άντρας που εργάζονταν στην επιχείρηση και απολύθηκε πριν από οκτώ μήνες στη 1.15 το μεσημέρι πήγε στο εργοστάσιο και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα αδιακρίτως ζητώντας να επαναπροσληφθεί στην εταιρεία, λέγοντας πως όλο αυτό το διάστημα είχε λάβει σχετικές διαβεβαιώσεις από τον ιδιοκτήτη.
Ανανέωση 15.14

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής έχουν διακομισθεί τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν, κατά την εν εξελίξει υπόθεση ομηρίας στο εργοστάσιο της εταιρείας HELESI Plc.

Αν και δεν γνωστοποιούνται προς το παρόν συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου δήλωσαν στο ΑΜΠΕ ότι
Keywords
Τυχαία Θέματα