Ντικ Αντβοκαατ (Αλκμααρ): Ήρθαμε για να νικήσουμε

Την επιθυμία της ομάδας του να φύγει νικήτρια αύριο από την Τούμπα εξέφρασε ο Ντικ Αντβοκαατ, μιλώντας το απόγευμα για την αυριανή αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, της Αλκμααρ με τον ΠΑΟΚ.

«Κάθε αγώνα παίζουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Δεν κοιτάμε μόνο τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και δεν έχει σχέση η σκέψη μας με το ότι ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη με πιο νέους
παίκτες μας. Το έχουμε συζητήσει και με τη διοίκηση, όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε για την επιλογή του να αφήσει εκτός παιχνιδιού βασικές μονάδες της ομάδας του: «Ολοι οι παίκτες μου υπολογίζονται, έχουμε πολλούς και είναι ευκαιρία να δείξουν όσοι παίξουν αύριο τι μπορούν να κάνουν. Κάποιοι χρησιμοποιήθηκαν και στο τελευταίο παιχνίδι μας και έπαιξαν καλά. Εχουμε μια νέα ομάδα που συνεχώς τη δουλεύουμε, στο τέλος τη χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει».

Ερωτηθείς για τη «μονομαχία» του, από τον πάγκο, με τον συμπατριώτη του, Χουμπ Στέφενς, απάντησε: «Είναι έμπειρος προπονητής, έχει θητεύσει σε κορυφαίες ομάδες και στη Γερμανία. Οι ομάδες του είναι καλά οργανωμένες και δουλεύουν εξαιρετικά και αυτό περιμένουμε να δούμε και με τον ΠΑΟΚ. Αύριο, όμως, δεν είναι το ματς μονομαχία δική μου με τον κ. Στέφενς, αλλά αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Αλκμααρ. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι πως οι νέοι παίκτες μας θα ανταποκριθούν απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα».

Εστιάζοντας στον ΠΑΟΚ, αφού εξήγησε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ενδεκάδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι, τόνισε πως: «Δεν ξεχωρίζω κάποιες μονάδες του, διαθέτει Ελληνες διεθνείς και καλούς ξένους. Δεν ξέρω, βέβαια, ποιους θα παρατάξει ο κ. Στέφενς και δε με απασχολεί, καθώς με ενδιαφέρει η δική μας ομάδα».

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη του», ανέφερε λακωνικά ο Ντόνι Γκέρτερ, πλάγιος αμυντικός της Αλκμααρ. Συμπλήρωσε λέγοντας: «Προσωπικά δε με επηρεάζει αν το γήπεδο αύριο είναι γεμάτο και έχει «θερμή» ατμόσφαιρα. Το να ακούω τους φιλάθλους θα μου δίνει παραπάνω κουράγιο για να παλεύω στον αγώνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα