ΠΑΟΚ: Χωρίς Κρέσιτς και Ιβιτς στην Αθήνα για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

19:30 2/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Οι δυο από τους τρείς χθεσινούς τραυματίες του ΠΑΟΚ, ο γκολκίπερ Ντέριο Κρέσιτς και ο Βλάνταν Ιβιτς δεν προλαβαίνουν τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ και θα μείνουν εκτός αποστολής. Ο τρίτος, ο Πολωνός Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχει μεν πόνους στους κοιλιακούς αλλά έχει ελπίδες παρουσίας αν αύριο στην τελευταία προπόνηση της ομάδας βελτιωθεί η κατάσταση του. Κατά τα
άλλα ο Λάσλο Μπόλονι θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ Χαλκιά και Γλύκου για την θέση του τερματοφύλακα με τον πρώτο να έχει ένα προβάδισμα. Στο παιχνίδι κατά του ΠΑΟ, επιστρέφει και ο Γιώργος Φωτάκης, και τα προβλήματα περιορίζονται τουλάχιστον στη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο στις 11 το πρωί στην Τούμπα και στη συνέχεια στις 6 το απόγευμα θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Στην Αθήνα θα συναντήσει την αποστολή της ομάδας του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, που βρίσκεται στην Πορτογαλία για συζητήσεις με την διοίκηση της Πόρτο, προκειμένου να ρυθμίσει την υποχρέωση της ομάδας του προς την αντίστοιχη πορτογαλική από την μεταγραφή του Βιεϊρίνια στην Βόλφσμπουργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της Πόρτο επιθυμεί την άμεση εξόφληση της οφειλής του ΠΑΟΚ που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Κρέσιτς, Ιβιτς, Αθήνα, Παναθηναϊκό,paok, kresits, ivits, athina, panathinaiko