ΠΑΟΚ: Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης, αντικαταστάτης(;) του Δώνη

14:45 29/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός με την ομάδα των Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης (του Χαραλάμπους), είναι αυτός που προαλείφεται να πάρει την θέση του τεχνικού στο "τιμόνι" του ΠΑΟΚ, μετά την διαφαινόμενη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη. Οι αναζητήσεις των ανθρώπων του συλλόγου από το βράδυ του Σαββάτου ως τώρα, εμποδίζονται αρχικά από τον περιορισμένο αριθμο ελεύθερων τεχνικών, αλλά και από το γεγονός πως η ομάδα μπαίνει σε δυο εβδομάδες στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, όπου θα διεκδικήσει τον τρίτο και τελευταίο στόχο της, που είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Δώνη οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για την λύση της συνεργασίας, με τον ίδιο να απαιτεί την αποζημίωση και του δεύτερου χρόνου του συμβολαίου του στην ομάδα και τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί έναν οικονομικό διακανονισμό, ακόμα και με την καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τα ονόματα υποψήφιων προπονητών που προτείνονται από διάφορους μάνατζερ είναι αρκετά και περιλαμβάνουν ακόμα και πρόσωπα που εργάζονται προς το παρόν, αλλά στο τέλος της τρέχουσας περιόδου καθίστανται ελεύθεροι. Προτάσεις έρχονται από Ιταλία, Πορτογαλία και Κύπρο. Ο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε μία πραγματική διαβούλευση για το ζήτημα, δεν θέλει να κάνει βιαστική επιλογή και μάλλον προκρίνει την προώθηση του Γιώργου Γεωργιάδη στο πόστο του τεχνικού για τα έξι παιχνίδια των πλέι-οφ και στη συνέχεια την αναζήτηση της ιδανικότερης λύσης, όταν θα υπάρχει και η πολυτέλεια του χρόνου. Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για μία τέτοια επιλογή, αλλά δεν μπορεί και να αρνηθεί αν τελικά η απόφαση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του είναι οριστική. Πάντως ως το τέλος της ημέρας το θέμα αυτό θα πρέπει να έχει λυθεί, δεδομένου πως αύριο το απόγευμα, μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάνε στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, όπου και θα πρέπει να προπονηθούν, με τον οποιονδήποτε θα αναλάβει τις ευθύνες και τα καθήκοντα αυτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα