Παραιτήθηκε από μέλος του ΠΑΣΟΚ ο Κρίτων Αρσένης

14:18 29/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Την παραίτησή του από μέλος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κοινοβουλευτικής του ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ανακοίνωσε ο Κρίτων Αρσένης, με επιστολή του στον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η πολιτική μου απόκλιση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι προφανής και οι διαφωνίες μας δημόσια καταγεγραμμένες. Επίκεντρο αποτελούν
η ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης, κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων και υποδομών, η πώληση δημόσιας γης, αρχαιολογικών χώρων και νησιών, η απορρύθμιση της νομοθεσίας και ο ευτελισμός της λειτουργίας του ΥΠΕΚΑ» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο κ. Αρσένης, ο οποίος σημειώνει: «θα παραμείνει ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και μέλος της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνεχίζοντας να δίνω τις μάχες για την ανατροπή της παράλογης και καταστρεπτικής πολιτικής μονόπλευρης λιτότητας στην Ευρώπη και στην Ελλάδα»

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ προέβησαν στο ακόλουθο σχόλιο:

Για τους μη γνωρίζοντες, ο κ. Κρίτων Αρσένης ανεδείχθη ως Ευρωβουλευτής το 2009 επειδή είχε ενταχθεί στη λίστα του ΠΑΣΟΚ και έκτοτε εκπροσωπεί τον εαυτό του στο Ευρωκοινοβούλιο, με πρωτοβουλίες για τις οποίες ενημερώνει το ΠΑΣΟΚ μέσω δελτίων τύπου.
Εφόσον ο κ. Αρσένης νοιώθει ότι ανήκει στην κοινωνία των πολιτών, η ολοκληρωμένη και έντιμη κίνηση θα ήταν η παραίτηση από το αξίωμα του Ευρωβουλευτή και όλα όσα αυτό συνεπάγεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα