Προς την πλήρη εξυγίανση του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

18:07 19/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Στην πλήρη εξυγίανσή του οδεύει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, όπως υπογραμμίστηκε από τη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για να ενημερώσει επί του θέματος, αλλά και να παρουσιάσει το νέο πρόγραμμα εγγραφής μελών.

Μετά την αποχώρηση του τότε προέδρου Γιάννη Συγγελίδη (2010), το διάδοχο σχήμα «κληρονόμησε» χρέη ύψους 3 εκατ. ευρώ, που, σύμφωνα με τη νυν διοίκηση, διπλασιάστηκαν, εξαιτίας των συμβολαίων που βρίσκονταν σε ισχύ και τα οποία δεν είχαν συνυπολογιστεί.

Όπως
ελέχθη, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το χρέος θα ανέρχεται σε 300.000 ευρώ, την επόμενη χρονιά 150.000 ευρώ (ή και λιγότερο), ενώ σε 3-4 χρόνια θα έχει εξαλειφθεί.

Η εντυπωσιακή μείωση του χρέους συντελέστηκε από χρήματα που κατέβαλαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, από συνδέσμους οργανωμένων οπαδών, αλλά και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Προκειμένου να μην αντιμετωπίσει νέα προβλήματα μελλοντικά ο Ερασιτέχνης, λοιπόν, ζητεί τη συνδρομή των απανταχού φίλων των «ερυθρόλευκων». Αυτή η συνδρομή καθορίστηκε στα 50 ευρώ για τα βασικά μέλη, τα οποία θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ενώ υπάρχει η απλή συνδρομή των 10 ευρώ, αλλά και εκείνη του VIP μέλους, που προβλέπει επιπλέον προνόμια, όπως π.χ. εγγυημένο εισιτήριο για αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα