Σούπερ Λίγκα (11η αγωνιστική): Βέροια-Καλλονή 0-3

Νέο εκτός έδρας «τρίποντο», το τρίτο εφετινό, για την Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, νίκησε 3-0 την Βέροια στην Ημαθία δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές εκτός έδρας εμφανίσεις. Ο Γιονάν Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 7ο λεπτό, στο 27` ο Ποντάνι διπλασίασε τα τέρματα της Καλλονής, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λεοζίνιο στο 79`.

Σε διάστημα μικρότερο των 30 λεπτών στο
πρώτο ημίχρονο, η Καλλονή σημείωσε δύο γκολ, ρίχνοντας πολύ γρήγορα στο... καναβάτσο τους γηπεδούχους. Στο 7`, από τη σέντρα του Μανούσου, ο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Ορέστες και Γεωργιάδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1) για την ομάδα της Λέσβου, η οποία 20 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον προωθημένο Ποντάνι, ο οποίος από κοντά παραβίασε εκ νέου την εστία του Λόπεζ.

Η ασφυκτική -σε αρκετές περιπτώσεις- πίεση της Βέροιας στο δεύτερο ημίχρονο, δεν απέφερε καρπούς. Στο 67` από την εκτέλεση κόρνερ από τον Καλτσά, ο Ορέστες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 68` και στο 69` σουτ των Τραπ και Μάνου πέρασαν επίσης άουτ. Αντί για τη μείωση του σκορ, η Βέροια δέχθηκε και τρίτο τέρμα 11 λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90`. Από την εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο και εκείνος με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Ζεζίνιο - Αναστασιάδης, Μανούσος, Φαρία, Χογκ

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Γαϊτάνος): Λόπεζ, Μπεν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης (64` Μάνος), Σιόντης, Σισοκό (46` Τραπ), Καλτσάς, Ορέστες, Μπαργκάν, Ζεζίνιο, Όστοϊτς (33` Αποστολόπουλος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χονγκ, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάμι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φάρια, Λεοζίνιο, Γιονάν Γκαρσία (77` Γάλας), Μανούσος (86` Κριπιντίρης), Περόνε (24` λ.τ. Σιλιγαρδάκης).
Keywords
Τυχαία Θέματα