Σούπερ Λίγκα (17η αγωνιστική): ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-0

21:40 13/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Σπουδαίο εκτός έδρας βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πήρε ο Ατρόμητος στην Τούμπα. Η ομάδα του Περιστερίου, σε αγώνα για την 17η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον ΠΑΟΚ και έμεινε «ζωντανή» στην προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη θέση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Ατρόμητος έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό
που φεύγει με βαθμό εφέτος από το γήπεδο της Τούμπας.
Με άμυνα από... ατσάλι, όπως άλλωστε το συνηθίζει ο Νίκος Αναστόπουλος, παρατάχθηκε ο Ατρόμητος κι αυτό ακριβώς ήταν και το «κλειδί» που οδήγησε την ομάδα του Περιστερίου ώστε να φύγει αλώβητη από την Τούμπα. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε με ανούσιες προσπάθειες να φτάσει στο γκολ, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε. Και πως θα μπορούσε βέβαια, από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ούτε στο ελάχιστο την εστία του Ιτάνζ. Αντίθετα ο Ατρόμητος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί κάποιες από τις αντεπιθέσεις που δημιούργησε, ωστόσο ο Κατσουράνης σε δύο περιπτώσεις ανέκοψε τον Κούτσι δίνοντας λύση στην αμυντική γραμμή. Η πρώτη... επέλαση του Κούτσι ήταν στο 13` με τον Κατσουράνη να τον «κόβει» εκτός περιοχής. Ένα λεπτό αργότερα το μακρινό σουτ του Σουμπίνιο πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Γλύκου.Στο 51` ο Κούτσι, σε νέα επέλαση και πριν γίνει απειλητικός, δέχθηκε εξαιρετικό τάκλιν από τον Κατσουράνη, πριν ο αντίπαλός του βρεθεί τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενώ στο 71` οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν αυτογκόλ σε μπέρδεμα του Φυτανίδη με τον Ιτάνζ, όμως ο πρώτος έστειλε την μπάλα να περάσει κόρνερ.
* Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ο Χακόμπο ένοιωσε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Γλύκο.
* Προσαγωγές οπαδών του ΠΑΟΚ έγιναν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Η αστυνομία σταμάτησε λίγο πριν την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας, ομάδα περίπου 200 οπαδών του «δικεφάλου». Σε σωματικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα απαγορευμένα αντικείμενα, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε προσαγωγές.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες κάρτες: Λίνο, Λόρενς, Πέλκας, Σταφυλίδης - Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος (88` Γιάννου), Λίνο, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ (46` Γεωργιάδης), Σταφυλίδης, Σαλπιγγίδης, Λόρενς (72` Πέλκας), Αθανασιάδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Επστάιν (90` Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (86` Λαζαρίδης), Σουμπίνιο (74` Καραγκούνης), Κούτσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα