Σούπερ Λίγκα (21η ημέρα): Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 2-1

17:30 12/2/2012 - Πηγή: E-Typos

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πήρε σήμερα η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση για την 21η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Λίμα (65΄ πεν.) και Μητρόπουλος (82΄), ενώ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε προσωρινά με τον Κούσα στο 62΄.

Στο προπονητικό ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Παναιτωλικού, η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε την αναμέτρηση δυνατά και πίεσε τη γηπεδούχο ομάδα για ένα τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές ευκαιρίες

με τους Καμαρά (10΄, 30΄), Χαριστέα (22΄), με την καλύτερη τους ελπίδα για ένα τέρμα να έρχεται στο 39΄ όταν ο Θεοδωρίδης έφυγε από τα αριστερά, "σπάζοντας" το τεχνικό οφ σάιντ, αλλά το γύρισμά του στον Χαριστέα, ήταν πολύ κακό. Η μόνη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 8ο λεπτό όταν ο Κυβελίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Λίμα, αλλά το πλασέ που έκανε μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Τσενάμο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη Δόξα Δράμας αφού μόλις στο 51ο λεπτό ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντολεζάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 62΄ μετά από πολύ καλή ατομική ενέργεια του Κούσα και δυνατό συρτό σουτ που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Σέρεμετ. Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να χαρεί το προβάδισμα για περισσότερο από τρία λεπτά αφού στο 65΄ ο Ψυχογιός κέρδισε πέναλτι από τον Ονουάτσι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λίμα για το 1-1. Η Δόξα έδειξε να παίρνει τα πάνω της και κατάφερε να πετύχει και νέο τέρμα στο 82΄. Ο Κυβελίδης έφυγε στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο τάκλιν του Αναστασιάδη και με κοντινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσενάμο δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ισοφαρίσει και έφτασε μια ανάσα από το να το πετύχει όταν μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Μητρόπουλος έπιασε μια φαινομενικά ακίνδυνη κεφαλιά, αλλά ο Σέρεμετ δεν έκανε καλή εκτίμηση και την είδε να καταλήγει στο δεξί του δοκάρι στο 85΄. Από εκεί και πέρα τίποτε δεν άλλαξε και η Δόξα πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

Κίτρινες: Λεάντρο, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Ψυχογιός, Γκαρακλίδης - Ντολεζάι, Μουμίν, Αναστασιάδης, Μητρόπουλος

Κόκκινη: Ντολεζάι (δεύτερη κίτρινη)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης (62΄ Καπέλ), Γκαρακλίδης, Λεάντρο, Ρούτσης, Λίμα, Παπαδόπουλος (90΄ Μπριλλάκης), Ψυχογιός, Ουέλινγκτον (40΄ Κόστα Βιάνα), Κυβελίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Άντι, Ντολεζάι, Κούσας, Μουμίν, Μητρόπουλος, Ονουάτσι (68΄ Ακαλέ), Χαριστέας (76΄ Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης (54΄ Αναστασιάδης), Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα