Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-2

21:24 14/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο ΟΦΗ με γκολ του Σαρ στο 89΄ δυσαρέστησε τον Γιώργο Παράσχο στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρομήτου, που μέχρι εκείνο το σημείο έβλεπε το «διπλό» στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», σε αγώνα για την 29η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, που ουσιαστικά θα εξασφάλιζε στους Περιστεριώτες μία θέση στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, το μέλλον των Κρητικών στη Σούπερ Λίγκα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική στην Τρίπολη,
απέναντι στον αδιάφορο Αστέρα. Ο Ουντόζι στο 9' και το 72' ήταν ο σκόρερ του Ατρομήτου, ενώ Παπάζογλου στο 84΄ και Σαρ στο 89΄ σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων.

Ο ΟΦΗ μπορεί να μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τελικά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που κατάφερε να σαστίσει τον αντίπαλο, καθώς στον 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ουντόζι, ενώ στη συνέχεια οι Περιστεριώτες έκλεισαν την άμυνα τους και δεν απειλήθηκαν μέχρι το ημίχρονο.

Με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και να μην μπορούν να συντονιστούν, ο Ατρόμητος ήλεγξε το ρυθμό και στο 72' έδειξε να «σφραγίζει» το τέταρτο φετινό του «διπλό» και πάλι με τον Ουντόζι. Συγκεκριμένα, ο Μπρίτο βρήκε τον Νιγηριανό στη μεγάλη περιοχή με τον τελευταίο να μη δυσκολεύεται να «γράψει» το τελικό 2-0 για τον Ατρόμητο. Ωστόσο, ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, που μάζεψε τα... κομμάτια του και με σκόρερ τους Παπάζογλου στο 84΄ και Σαρ στο 89΄ πέτυχε την ισοφάριση.

Κίτρινες: Κουρδάκης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος - Φυτανίδης, Σουμπίνιο, Γκαρσία

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιάς)

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Μπούρμπο, Μονιάκης, Σαρ, Κουρδάκης (87΄ Νύχταρης), Βερόν, Βιτώρος (71΄ Βιτώρος), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (77΄ Κανούλας), Περογαμβράκης, Παπάζογλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ουντόζι (87΄ Καραγκούνης), Φυντανίδης, Μπρίτο, Δημούτσος, Λαζαρίδης, Γκαρσία, Σουμπίνιο (+90΄ Νάστος), Ναπολεόνι (76’ Κούτσι)
Keywords
Τυχαία Θέματα