Σούπερ Λίγκα (29η ημέρα): ΑΕΚ-Ατρόμητος 0-0

21:40 18/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Ατρόμητος στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα πλέι οφ, καθώς έχουν κατοχυρώσει μία θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.
Το ματς στο ΟΑΚΑ... ξεκίνησε ουσιαστικά μετά το πρώτο ημίωρο,
αφού μέχρι εκείνο το σημείο ο ρυθμός παρέπεμπε σε φιλικό αγώνα. Όμως, στο τελευταίο 15λεπτο του ημιχρόνου ο Ατρόμητος απείλησε δύο φορές άμεσα με αντεπιθέσεις (Μήτρογλου 32΄, 45΄), ενώ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 40΄ όταν ο Ιτάνζ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κάρλος και στο 42΄ όταν ο Μπέλεκ αδράνησε και δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 52΄ η Ενωση "άγγιξε" το γκολ, όταν από σέντρα του Καράμπελα, ο Μανωλάς με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Η αντίστοιχη μεγάλη ευκαιρία του Ατρόμητου, δημιουργήθηκε στο 81΄ όταν ο Μήτρογλου εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων και σούταρε δυνατά, όμως ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε με τη... βοήθεια του δοκαριού. Το 0-0 έμεινε έως το τέλος, παρότι ως αποτέλεσμα αδικεί σίγουρα τη μορφή του αγώνα. Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Κίτρινες: Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Σκόνδρας ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μανωλάς, Μάκος, Γεωργέας, Βάργκας, Καφές, Κάρλος (72΄ Βάργκας), Λεονάρντο (88΄ Λαγός), Κλωναρίδης (82΄ Φούντας), Μπέλεκ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Γιαννούλης (66΄ Επστάιν), Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας, Μπάλλας (58΄ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Τάτος, Μπρίτο (76΄ Νάστος), Μήτρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα