Σούπερ Λίγκα (30η αγωνιστική): Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-4

21:37 23/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Ένα εύκολο βράδυ πέρασε απόψε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη, καθώς συνέτριψε 4-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 30ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων» πέτυχαν οι Βαλντέζ (3΄, 9΄, 13΄) και Κάμπελ (32΄, πέναλτι), ενώ ο Εργοτέλης μείωσε με τον Ιμπραΐμ στο 55΄.

Οι Πειραιώτες πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Βαλντέζ,
ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα της μπάλας του Τζανακάκη προς τα πίσω, την έκλεψε και την έστειλε στο βάθος της εστίας του Στοΐκοβιτς για το 0-1. Ο Παραγουανός στράικερ διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά του Ολυμπιακού στο 9΄, όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Σέποβιτς και «νίκησε» εκ νέου τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη. Στο 10΄ ο Εργοτέλης έχασε την ευκαιρία να μειώσει, όταν ο Χαντί κέρδισε την κόντρα από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και βρέθηκε σε «θέση βολής», αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Στο 13ο λεπτό ο Βαλντέζ πέτυχε χατ τρικ, όταν πήρε τη διαγώνια πάσα του Σάμαρη και πλάσαρε σωστά τον Στοΐκοβιτς, «γράφοντας» το 0-3. Στο 31΄ ο Πέρεζ κέρδισε πέναλτι για το μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Τζανακάκη, με τον Κάμπελ να ευστοχεί στο επόμενο λεπτό από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το 0-4, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ιμπραΐμ, το μακρινό σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα στο βάθος της δεξιάς γωνίας του Μέγερι. Στο 59΄ ο Στοΐκοβιτς απέκρουσε το πλασέ του Σέποβιτς, ενώ στο 62΄ ο Μέγερι απέκρουσε το σουτ του Μπαντιμπανγκά. Στο 72΄ ο Μίτσελ επέλεξε να αντικαταστήσει τον Βαλντέζ με τον 18άχρονο Βέργο, ο οποίος, μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ντεμπούτο και στη Σούπερ Λίγκα. Ο Εργοτέλης είχε μια καλή στιγμή στο 75΄, με το σουτ του Διαμαντάκου να φεύγει άουτ.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες κάρτες: Σαρρής - Παπάζογλου

Οι συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Κοντέ, Μεχία (46΄ Σαρρής), Αντελέγιε, Καρντόσο (46΄ Κοζορώνης), Χαντί, Ιμπραΐμ, Μπουχαλάκης, Μονακέλο (71΄ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Μέγερι, Μαρκάνο (58΄ Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Τόρες, Εντινγκά (46΄ Μασάντο), Πέρες, Βαλντές (72΄ Βέργος), Κάμπελ, Σέποβιτς, Μπονγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα