Σούπερ Λίγκα (4η αγωνιστική): ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 1-1

20:43 15/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα χάρισε την ισοπαλία στους Κρητικούς, εντός έδρας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (1-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Ναβάρο στο 36΄ έβαλε μπροστά τους Αρκάδες, ενώ στο 63΄ ο Περογαμβράκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο σημερινό ο ΟΦΗ
έχασε ευκαιρίες, όμως στα πρώτα 45 λεπτά οι παίκτες του δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 10΄ και 25΄ ο Εντουάρντο έφτασε σε θέσεις βολής, αλλά στην πρώτη φάση σούταρε άουτ, ενώ στη δεύτερη νικήθηκε από τον Ερνάντεζ.

Στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια ο Αστέρας πήρε το προβάδισμα. Από ασίστ του Ντε Μπλάσις ο Ναβάρο πλάσαρε ιδανικά το Δασκαλάκη κι έκανε το 0-1. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν είχε άλλες φάσεις, εκτός από την επέμβαση του Ερνάντεζ στο σουτ του Γκαλέτι στο 43΄.

Δυνατά μπήκαν οι Αρκάδες στο δεύτερο μέρος και στο 49΄ ο Δασκαλάκης κράτησε «ζωντανούς» τους γηπεδούχους στο παιχνίδι, καθώς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Μπαράλες. Η κακή εικόνα που είχαν οι Κρητικοί στο ξεκίνημα της επανάληψης ανάγκασε τους οπαδούς τους να προβούν σε αποδοκιμασίες εις βάρος των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Φαίνεται ότι αυτό «ξύπνησε» τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη και στο 63΄ ήρθε το 1-1. Το πρώτο τέρμα της ομάδας του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Περογαμβράκης από γύρισμα του Παπάζογλου. Το παιχνίδι άνοιξε αρκετά στη συνέχεια, με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία για να πάρει το «διπλο» στο 82΄ με το Μπαράλες να σημαδεύει το δοκάρι του Δασκαλάκη.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Μακρής - Γκρατσίνι, Γκοιάν, Ζησόπουλος

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μονιάκης (82΄ Μιλιάζες), Βερόν, Μακρής, Γκαλέτι (80΄ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (52΄ Παπάζογλου), Περογαμβράκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας (70΄ Λισγάρας), Γκοιάν, Ζησόπουλος, Κοντοές, Ουσέρο, Ναβάρο, Γκρατσίνι (65΄ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (83΄ Χουάνμα).
Keywords
Τυχαία Θέματα