Χένρι Καβίλ: Ακυρώνεται η επιστροφή του στον ρόλο του Superman – Η ανάρτηση του ηθοποιού

18:12 15/12/2022 - Πηγή: Enikos

Σε ριζικές αλλαγές προχωράει η DC, η οποία μετά την ακύρωση της ταινίας «Wonder Woman 3» με την Γκαλ Γκαντότ, “έριξε” νέα βόμβα με τον Χένρι Καβίλ να μην επιστρέφει τελικά στον ρόλο του Superman.

Παρά την post-credit σκηνή στην ταινία «Black Adam», όπου ο ομώνυμος αντί-ήρωας του DC συναντήθηκε με τον Superman του Χένρι Καβίλ, και την ανακοίνωση τον Οκτώβριο, τελικά ο Βρετανός ηθοποιός

δεν θα υποδυθεί ξανά τον Κλάρκ Κεντ και τον Superman.

Εδώ και μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ο σκηνοθέτης  James Gunn (Suicide Squad 2, Guardians of the Galaxy) έχει αναλάβει το κινηματογραφικό σύμπαν της DC, σε συνεργασία με τον παραγωγό Peter Safran. Σε αυτό το σύμπαν φαίνεται πως δεν ταιριάζουν ο Χένρι Καβίλ και η Γκαλ Γκαντότ.

Ο James Gunn, μιλώντας για την ακύρωση της Superman ταινίας του Χένρι Καβίλ, ανέφερε πως η DC δεν θα παρατήσει τον ήρωα, αλλά στα σχέδια υπάρχει μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα, τον οποίο θα ενσαρκώνει άλλος ηθοποιός.

«Ο Peter και εγώ έχουμε έτοιμο ένα σχέδιο για την DC, για το οποίο δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι. Θα είμαστε σε θέση να μοιραστούμε μερικές συναρπαστικές πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα μας projects στις αρχές του νέου έτους. Μεταξύ άλλων στο πρόγραμμα βρίσκεται και ο Superman. Στα αρχικά στάδια, η ιστορία μας θα επικεντρωθεί σε μια νεότερη φάση της ζωής του Superman, οπότε τον χαρακτήρα δεν θα τον υποδυθεί ο Henry Cavill » έγραψε ο James Gunn στο Twitter.

Among those on the slate is Superman. In the initial stages, our story will be focusing on an earlier part of Superman's life, so the character will not be played by Henry Cavill.

James Gunn (@JamesGunn) December 15, 2022

«Παρόλα αυτά, μόλις είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με τον Χένρι και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του. Μιλήσαμε για την συναρπαστική πιθανότητα να συνεργαστούμε στο μέλλον» πρόσθεσε.

But we just had a great meeting with Henry and we’re big fans and we talked about a number of exciting possibilities to work together in the future.

James Gunn (@JamesGunn) December 15, 2022

Το μήνυμα του Χένρι Καβίλ στο Instagram για την ακύρωση της επιστροφή του ως Superman

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman, αν και το στούντιο μου είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους. Τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε. Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν. Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δεν θα περάσει ποτέ» έγραψε ο Χένρι Κάβιλ στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Keywords
Τυχαία Θέματα