Ο καλύτερος πωλητής ψηλοτάκουνων στον κόσμο: Τα φοράει και… πετάει

20:55 17/1/2023 - Πηγή: Enikos

Ένας 41χρονος κάνει θραύση πουλώντας γυναικεία παπούτσια και μπότες με ψηλά τακούνια, χρησιμοποιώντας τον εαυτό του ως μοντέλο.

Ο πωλητής που κατάγεται από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο, αφού αποκαλύφθηκε ότι χρησιμοποιούσε μια πολύ ασυνήθιστη τεχνική για να αυξήσει τις διαδικτυακές του πωλήσεις. Το on line εμπόριο είναι μεγάλη επιχείρηση στην Κίνα, αλλά ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που οι επιχειρηματίες πρέπει συνεχώς να επινοούν τεχνάσματα για να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν πιθανούς

πελάτες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πωλητής βιντεοσκοπεί τον εαυτό του να περπατάει ή ακόμα και να τρέχει με τα γυναικεία υποδήματα με τα ψηλά τακούνια που πουλάει, και ο κόσμος φαίνεται να το λατρεύει.

Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του Star Video που έγινε πρόσφατα viral στην Κίνα, το μοναδικό μάρκετινγκ του 41χρονου διαδικτυακού πωλητή έχει προσελκύσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές μόνο στο TikTok και έχει αποφέρει περίπου 6 εκατομμύρια γιουάν (900.000 δολάρια) σε μηνιαίες πωλήσεις.

Αυτό είναι πολύ καλό για μια μικρή επιχείρηση, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή είναι η τρίτη απόπειρα του επιχειρηματία στις διαδικτυακές πωλήσεις, αλλά μόνο η πρώτη επιτυχημένη. Στο παρελθόν είχε δοκιμάσει να πουλήσει κέικ και κουρτίνες, αλλά χωρίς να έχει τρόπο να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό, απέτυχε και τις δύο φορές.

Έχουμε ξαναδεί άντρες να ποζάρουν και να περπατούν με ψηλά τακούνια, αλλά αυτός είναι μάλλον ο πρώτος που χρησιμοποιεί τη δεξιότητα αυτή ως στρατηγική μάρκετινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα