Sin Boy: Μισώ τον Αντώνη Κανάκη, τον απεχθάνομαι…

14:38 16/5/2019 - Πηγή: Aixmi

O Aντώνης Κανάκης είχε σατιρίσει στο Ράδιο Αρβύλα με ξακαρδιστικό τρόπο τον Sin Boy, για το δημοφιλές τραγούδι του Mama. Τώρα ήρθε η σειρά του ράπερ να απαντήσει. Και το έκανε χωρίς καθόλου χιούμορ. «Τον μισώ, τον απεχθάνομαι», είπε στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον Αντέννα.

«Με τραγουδιστές, ράπερς και τέτοια δεν έχω κόντρα. Δεν θέλω να σου πω ψέματα, αλλά μισώ πολύ ένα άτομο, τον απεχθάνομαι, τον Κανάκη. Ό,τι χειρότερο… Μου τη σπάει πάρα πολύ, δεν μ’ αρέσει, δεν έχει χιούμορ, πολύ χάλια… Έκανε το «Mama»

και δεν ήταν αστείος καθόλου. Δέχομαι τη σάτιρα, δεν έχω πρόβλημα με τη σάτιρα, αλλά δεν ήταν αστεία η σάτιρά του. Το έκανε απλά, επειδή πουλάει τώρα το «Mama», κάνουν όλοι κάτι «Mama» για να πουλήσει, κατάλαβες… Άμα ήθελε φήμη μπορώ να του δώσω εγώ, έχω άπειρη. Μπορούσε να μου τη ζητήσει και να του τη δώσω. Πηγαίνει καλά η εκπομπή του, αλλά εγώ πάω καλύτερα. Όταν πήγαινε αυτός πιο καλά από μένα, εγώ τον κοίταζα. Τώρα δεν μου αρέσει, είναι χάλια».

The post Sin Boy: Μισώ τον Αντώνη Κανάκη, τον απεχθάνομαι… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα