Αυτή είναι η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο!

13:29 19/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Αυτή είναι η πιο χαρούμενη φωτογραφία στον κόσμο όπως προκύπτει από δημοσκόπηση, με τα αποτελέσματα της οποίας συμφωνούν και οι ψυχολόγοι.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η φωτογραφία έκανε το 71% των ανθρώπων που την κοίταξαν να χαμογελάσει, για τους εξής λόγους:

Το πρώτο χαρακτηριστικό που καθιστά την φωτογραφία με τον σκίουρο την πιο χαρούμενη στον κόσμο είναι το γεγονός ότι οι δύο άνθρωποι στο φόντο που χαμογελούν μας κάνουν αυτόματα ευτυχισμένους.

Το δεύτερο αφορά στην προδιάθεση

που έχουν οι άνθρωποι να έλκονται από μικρά χαριτωμένα ζωάκια και από οτιδήποτε έχει χαρακτηριστικά μωρού.

Το τρίτο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το σκηνικό. Η εικόνα των όμορφων λόφων και των γαλήνιων νερών λειτουργεί έτσι ώστε ο θεατής της φωτογραφίας να νιώσει πιο ασφαλής.

Το τέταρτο χαρακτηριστικό φυσικά είναι αυτό της έκπληξης. Κανένας δεν έστησε εκεί τον σκίουρο, και η παρουσία του στην φωτογραφία έγινε με αιφνίδιο τρόπο. Έτσι, η μόνη αντίδραση που μπορεί να έχει κάποιος κοιτώντας αυτή τη σκηνή είναι να χαμογελάσει.

Η φωτογραφία με τον σκίουρο τραβήχτηκε το 2009 από την Μελίσα Μπράντς και τον σύζυγό της και έγινε γνωστή μέσω μίας καμπάνιας της Coca-Cola #choosehappiness.

Keywords
Τυχαία Θέματα