Αυτός ο ΠΑΟ έχει… Χάρη!

22:41 9/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Με σούπερ Μαυρία (1 γκολ, 1 ασίστ) ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε του Ολυμπιακού αλλά δεν τον νίκησε (2-2) λόγω… αστοχίας στην επίθεση! Αήττητοι ελέω Τζιμπούρ συνεχίζουν οι «ερυθρόλευκοι»!

Συνταγή Λονδίνου με Λάζαρο

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε από

την Τότεναμ και να αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League, ωστόσο, η εμφάνιση στο Λονδίνο άφησε ικανοποιημένο τον Χουάν Ρότσα, ο οποίος προχώρησε μοναχά σε μία αλλαγή, κάνοντας πιο επιθετικό το «τριφύλλι». Προτίμησε τον Χριστοδουλόπουλο αντί του Πάπε Σο.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Σεϊταρίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Βύντρα με τον Τριανταφυλλόπουλο. Βιτόλο αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του Σισοκό και Ζέκα, αριστερό «εξτρέμ» ο Χριστοδουλόπουλος, δεξί ο Μαυρίας και στη κορυφή του 4-3-3 ο Τοτσέ.

Τελικά Τζιμπούρ!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχοντας στα χέρια του το πιο «πλούσιο» ρόστερ της Σούπερ Λιγκ, «πονοκεφάλιαζε» για το ποιος από τους δύο αρχισκόρερ της ομάδας του θα ξεκινήσει στο ντέρμπι. Τελικά, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε τον Τζιμπούρ αντί του Μήτρογλου ενώ η υπόλοιπη ενδεκάδα δεν είχε καμία απολύτως έκπληξη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα