Απερίγραπτος ο ΠΑΟ!

21:57 4/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Ομάδα-μοντέλο; Παλιά! Τώρα ο τραγικός Παναθηναϊκός… διασύρθηκε απ’ τον Ίκαρο Καλλιθέας (72-68) κι έχασε οριστικά από νωρίς την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο!

Πολλοί χρειάζονται να διαβάσουν δεύτερη φορά το σκορ, ώστε να βεβαιωθούν πως δεν τους γελούν τα μάτια τους. Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας δε γελέστηκαν καθόλου, όταν ήχησε η κόρνα της λήξης. Ο Παναθηναϊκός… άξιζε κι ηττήθηκε απ’ τον εκπληκτικό Ίκαρο Καλλιθέας, που φρόντισε να του τονίσει όλα τα κακώς κείμενα.

Έπειτα το 72-68 αμφότερες οι ομάδες συνεχίζουν στην Α1 απ’ το 2-2, που είναι… αποτελειωτικό για τον Παναθηναϊκό

ως προς τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Όχι γιατί κοιμήθηκε ο… Θεός, αλλά γιατί δεν ξύπνησε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη ήθελε την καλή εμφάνιση, προκειμένου να αφήσει πίσω της την ήττα απ’ τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, αλλά κατάφερε να τα κάνει ακόμη χειρότερα! Ο Ίκαρος Καλλιθέας του Δημήτρη Πρίφτη, που την περασμένη χρονιά απ’ την άκρη του πάγκου της Καβάλας υποχρέωσε σε αντίστοιχη ήττα-έκπληξη τον Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πιστώνεται μεγάλο μερίδιο στην όλη… αναστάτωση, αφού μερικές φορές δεν χάνει η μεγάλη, αλλά νικάει η μικρή ομάδα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα