Από γίγαντα έκανε νάνο τον ΠΑΟ

08:46 9/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Φερέιρα παρέλαβε τον Παναθηναϊκό ευρωπαϊκή δύναμη και τον έκανε σε δύο χρόνια σάκο του μποξ. Εύκολη λεία και για τα δεύτερα της Λάτσιο (3-0).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις τραγικές φετινές του εμφανίσεις και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την ανεπανάληπτη αρνητική παράδοση για το «τριφύλλι» στις ευρωπαϊκές

διοργανώσεις. Μετά τον αποκλεισμό από την Οντένσε, την Μακάμπι, τον διασυρμό από την Μάριμπορ, ήρθε να προστεθεί και το άνευ όρων 3-0 απέναντι στα δεύτερα της Λάτσιο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου. Τελευταίος και καταϊδρωμένος! Χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ούτε σε μία φάση τους Ιταλούς, χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση, μία ομάδα που κατέβηκε απλά για να μην διασυρθεί από τους Ιταλούς που έβαλαν τρία γκολ στο… χαλαρό!

4-3-3 με Χουχούμη

Απέναντι στη Λάτσιο των αρκετών αλλαγών(έμειναν στον πάγκο Κλόζε, Ερνάνες, Λούλιτς, Καντρέβα, Μάουρι) ο Πορτογάλος παρέταξε τον Παναθηναϊκό με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Καρνέζη και να χτυπήσει στην… κόντρα τους Ιταλούς, με τον Λάζαρο και τον Κουίνσι.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Σεϊταρίδης και ο Βύντρα με τον Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο σε ρόλο «κόφτη», έχοντας μπροστά του Ζέκα και Χουχούμη, τον οποίο εμπιστεύθηκε ο Πορτογάλος αντί του Φουρλάνου. Ο Κουίνσι στο αριστερό « φτερό», ο Λάζαρος στο δεξί και στη κορυφή ο Τοτσέ, με τον Ισπανό να γίνεται αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 23′ και τον Πετρόπουλο να παίρνει την θέση του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα