Χούντα χωρίς προηγούμενο!

04:02 27/11/2012 - Πηγή: Aixmi

O Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την επίδειξη δύναμης που θέλησε να κάνει ο διαιτητής Αρετόπουλος και το πέναλτι βγαλμένο από την παράγκα που δίνει στον Πλατανιά.

Θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά για ποιο ποδόσφαιρο να μιλήσω; Το ποδόσφαιρο των λαμόγιων, το ποδόσφαιρο της ξεφτίλας, το ποδόσφαιρο της ντροπής, το ποδόσφαιρο, που οδηγείται αργά, αλλά σταθερά στο θάνατο; Ναι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στα

Χανιά και το λέω αυτό, για αυτούς που θα σπεύσουν από κάτω να γράψουν ότι δεν κοιτάω τα χάλια της ομάδας μου και μου φταίει η διαιτησία. Οντως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, δεν είχε φρεσκάδα, δεν είχε ενέργεια σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αυτός ο Παναθηναϊκός δικαιούτο βάση των σκανδαλωδών αποφάσεων να φύγει νικητής από τα Χανιά.

Ο Αρετόπουλος από τα 44 δευτερόλεπτα έδειξε τις προθέσεις του. Μπροστά στα μάτια του γίνεται διπλό φάουλ στον Λαγό , δεν δίνεται και ο Αναστασάκος χάνει ευκαιρία. Από εκεί κατάλαβα ότι ο Αρετόπουλος πήγε στα Χανιά να κάνει επίδειξη δύναμης και να ικανοποιήσει τους ανωτέρους του. Το ότι δίνει ένα πέναλτι στον Πλατανιά , βγαλμένο από τα χρόνια της παράγκας, το ότι ο βοηθός Δημητριάδης ζήλεψε την δόξα του Τρύφων και υπέδειξε τον Τοτσέ οφ-σάιντ αν και καλύπτεται ένα μέτρο από τον τελευταίο αμυντικό του Πλατανιά είναι οι λεπτομέρειες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα