«Δεν είμαι ο Γιουσέιν Μπόλτ», λέει ο Ομπάμα

20:36 13/8/2012 - Πηγή: Aixmi

Οι δημοσκοπήσεις ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου δείχνουν Ομπάμα και Ρόμνεϊ σχεδόν στα ίδια επίπεδα επιρροής, γεγονός που κινητοποιεί τον εν ενεργεία πρόεδρο.

Σήμερα άρχισε περιοδεία τριών ημερών με λεωφορείο στην Αϊόβα, ενώ χθες μίλησε στο Σικάγο σε συγκέντρωση εκατό φίλων και μεγάλων χορηγών του, οι οποίοι κατέβαλαν από 40.000 δολάρια για να ενισχύσουν την εκστρατεία του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφέρθηκε στον Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ για να πει  ότι δεν

ο είναι Γιουσέιν Μπολτ, που θα κερδίσει την επανεκλογή του με περίπατο!

«Αυτή η εκστρατεία δεν θα είναι αγώνας ταχύτητας όπως του Γιουσέιν Μπολτ, που περνάει μπροστά 30 μέτρα και μετά μπορεί να τελειώσει ήσυχα, με χαλαρό τρέξιμο λίγα μέτρα πριν από τη γραμμή του τερματισμού», είπε κάνοντας έτσι έμμεση αναφορά στα γκάλοπ που προβλέπουν αμφίρροπη μάχη.

«Η Μισέλ και εγώ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, αλλά και να σας προειδοποιήσουμε: Η εκλογή θα είναι δύσκολη. Έχουμε ακόμα 86 ημέρες, και δεν είναι ώρα να αποκοιμηθούμε, θα πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας».

Ιδιαίτερα δραστήριος είναι και ο αντίπαλός του Μιτ Ρόμνεϊ. Σήμερα  ξεκίνησε και εκείνος περιοδία με λεωφορείο στη Φλόριντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα