Δημήτρης Κοτταρίδης: Το Mega μας έκανε καλύτερους…

15:29 11/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης είναι πολιτικός συντάκτης του Αντέννα, ποτέ δεν δούλεψε στο Mega, ωστόσο μιλά με εξαιρετικά λόγια για το άλλοτε μεγάλο κανάλι, τονίζοντας ότι η παρουσία του βοήθησε και τους ανταγωνιστές του να γίνουν καλύτεροι στη δουλειά τους.

«Με το Μέγκα μεγαλώσαμε όλοι, γίναμε καλύτεροι και βλέπουμε να φεύγει ένα κομμάτι της ζωής μας και κυρίως «πονάμε» για τα «αδέρφια» που σήκωσαν επάξια ένα μεγάλο βάρος εδώ και δεκαετίες και τώρα βρίσκονται ξεκρέμαστοι», αναφέρει.

Διαβάστε

την ανάρτησή του στο facebook:

«Εμείς «του πεζοδρομίου» που δεν εργαστήκαμε ποτέ στο Μέγκα αλλά σε ανταγωνιστικά Μέσα αν καταφέραμε να κάνουμε κάτι στην δουλειά μας το κάναμε ακριβώς επειδή είχαμε απέναντι ένα Μέγκα. Παλέψαμε να γίνουμε καλύτεροι στη δουλειά μας, γελάσαμε σπίτι στους καναπέδες μας με τις σειρές του, πανηγυρίσαμε με τον Θρύλο στην Ευρώπη τις Τετάρτες, φάγαμε «γκάφες» στο ρεπορτάζ και τρέχαμε, κάναμε φίλους και αδέρφια από το «απέναντι» μαγαζί . Το Μέγκα δεν είναι μόνο η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για εμάς ήταν «οι απέναντι» που όμως δεν ήταν ποτέ «εχθροί» και που μέσα στον ανταγωνισμό και το άγχος χαιρόσουν που πήγαινε καλά και που πολλές φορές αποτελούσε για πολλούς και το άλλοθί μας σε αυτή τη δουλειά. Με το Μέγκα μεγαλώσαμε όλοι, γίναμε καλύτεροι και βλέπουμε να φεύγει ένα κομμάτι της ζωής μας και κυρίως «πονάμε» για τα «αδέρφια» που σήκωσαν επάξια ένα μεγάλο βάρος εδώ και δεκαετίες και τώρα βρίσκονται ξεκρέμαστοι. #Mega»

Δημήτρης Κοτταρίδης: Το Mega μας έκανε καλύτερους.

The post Δημήτρης Κοτταρίδης: Το Mega μας έκανε καλύτερους… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα