Καταγγέλει ΠΑΟ στην ΟΥΕΦΑ η ΕΠΟ

12:11 12/12/2012 - Πηγή: Aixmi

Στα δικαστήρια φαίνεται να καταλήγουν Παναθηναϊκός και ΕΠΟ, έπειτα από το εξώδικο που έστειλαν οι «πράσινοι» την Παρασκευή και την προσφυγή στην ΟΥΕΦΑ που αναμένεται να ακολουθήσει.

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις του Τριφυλλιού με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού

φέρεται να διατύπωσε μέσω εξωδίκου την επίθεσή της προς την ΕΠΟ, σύμφωνα με τα «parapolitika», καταγγέλοντας παιχνίδια και διαιτητές ότι επηρεάστηκαν από από το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου.

Στο εξώδικό γίνεται λόγος όπως αναφέρεται για τα ματς Πλατανιάς-ΠΑΟ, ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Λεβαδειακός και Ολυμπιακός-ΟΦΗ, όλα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Μάλιστα οι «πράσινοι» υποστηρίζουν και ότι συγκεκριμένοι διαιτητές ενεπλάκησαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα στημένα, κάνοντας αναφορά στους Αμπάρκιολη, Γιάχο, Δελφάκη, Κομίνη, Ιωαννίδη, Δημητρόπολο και Σπάθα. Για τον τελευταίο δε, που ήταν ο τέταρτος στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, σημειώνεται πως: «Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για λόγους που εσείς είστε σε θέση να γνωρίζετε καλύτερα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα