Κεντρικά δελτία των 8: Ολική ανατροπή τη Δευτέρα

10:32 12/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Πρώτη μέρα της νέας εβδομάδας η χθεσινή και τα κεντρικά δελτία των τηλεοπτικών σταθμών είχαν στο μενού τους από την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Υόρκη και την απόσυρση μολυσμένου γάλακτος, έως την επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ορειβατών.

Ο Αντέννα ιεράρχησε ως πρώτη είδηση την απόσυρση μολυσμένου με σαλμονέλα γάλακτος, συνέχισε με τον

πανικό στη Νέα Υόρκη από τον επίδοξο τρομοκράτη και μετά με τον ΕΝΦΙΑ στους σεισμοπαθείς της Λέσβου. Η επίδοση του δελτίου με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου, ήταν 14,7%.

Ο Σκάι ξεκίνησε με την απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στη Νέα Υόρκη, συνέχισε με την προσπάθεια διάσωσης ορειβατών στον Όλυμπο και μετά πέρασε στην πολιτική επικαιρότητα (αντιδράσεις για ΦΠΑ στα νησιά, για συνδικαλιστικό νόμο και πλειστηριασμούς). Ακολούθησε ρεπορτάζ για το σχέδιο της κυβέρνησης για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Το δελτίο με τη Σία Κοσιώνη προσέλκυσε το 12% των τηλεθεατών.

Το Star άρχισε με τη διάσωση ορειβατών στον Όλυμπο, συνέχισε με την απόσυρση του μολυσμένου γάλακτος, μετά με τον εντοπισμό 10 τόνων γαλοπούλας άγνωστης προέλεσης στον Πειραιά, ρεπορτάζ για τον Κώστα Πάσσαρη και θέμα για τις συμμορίες ναρκωτικών στο Μενίδι. Οι ειδήσεις με τη Μάρα Ζαχαρέα σημείωσαν 13,9%.

— Τα στοιχεία αποτυπώνουν την εικόνα στο 45λεπτο 20.00 – 20.45.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Ολική ανατροπή τη Δευτέρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα