Λοβέρδος – Άννα – Χρυσοχοΐδ​ης υψώνουν τείχος στην επιστροφή των διαγραμμέν​ων

15:30 22/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Διευρύνεται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ το μέτωπο του «όχι» για την επιστροφή όσων καταψήφισαν το Μνημόνιο.

Σήμερα δημοσιοποίησε την απόλυτη διαφωνία του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εξαπολύοντας μύδρους εναντίον όσων καταψήφισαν το Μνημόνιο αλλά υπερψήφισαν τη δανειακή σύμβαση.

«Δεν

έχουν πολιτική αξιοπρέπεια», είπε χαρακτηριστικά στο Real Fm.

Τον «χορό» άνοιξε τη Δευτέρα ο Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντάς τους «ριψάσπιδες», και τον συνέχισε χθες η Άννα Διαμαντοπούλου κάνοντας λόγο για «πολιτική λιποταξία την ώρα της μάχης».
Με το μέτωπο του «όχι» συντάσσονται και άλλοι βουλευτές, όπως ο Χρήστος Πρωτόππαπας.

Υπέρ της επιστροφής τους είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, καθώς και ο Χρήστος Παπουτσής.

Τι θα κάνει ο Βαγγέλης Βενιζέλος; Αν και αναγνωρίζει ότι υπάρχει ηθικό θέμα, φαίνεται θα ήθελε να βρεθεί φόρμουλα επιστροφής τους ώστε να ενισχυθεί εκλογικά. Μπορεί, όμως, να αγνοήσει το «όχι» κορυφαίων στελεχών; Δύσκολο.

Οι δημοσκοπήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όπως και το κλίμα που θα διαμορφωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Αν η συντριπτική πλειοψηφία όσων ψήφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009 είναι υπέρ της επιστροφής τους ο Βενιζέλος θα κρατήσει κλειστές τις πόρτες;

Αν ο Αντώνης Σαμαράς -προσπαθώντας να ανακόψει τις διαρροές προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου -πάρει πίσω τους 7 που καταψήφισαν το Μνημόνιο, αλλά υπερψήφισαν τη δανειακή σύμβαση, ο Βενιζέλος θα αδιαφορήσει; Δεν θα κάνει τίποτα για να ανακόψει τις δικές του διαρροές προς τον Φώτη Κουβέλη και το κόμμα Λούκας -Καστανίδη;

Δεν είναι εύκολες οι απαντήσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα