Ο Τζώνυ Καλημέρης αποδοκιμάζει τον πρόεδρο της ΕΡΤ

20:31 3/11/2012 - Πηγή: Aixmi

Ο Τζώνυ Καλημέρης αποδοκίμασε δημοσίως την παρέμβαση του προέδρου της ΕΡΤ για το κόψιμο της εκπομπής Αρβανίτη -Κατσίμη, επισημαίνοντας ότι προσβάλλει τα μέλη του ΔΣ με τις δημόσιες υποδείξεις του, ενώ ξέρει ότι όλοι μαζί αποφάσισαν να αναθέσουν τον χειρισμό της υπόθεσης στον Αιμίλιο Λιάτσο, γενικό διευθυντή Ενημέρωσης.

Ο κατεξοχήν «τηλεορασάνθρωπος» Τζώνυ, με λαμπρή θητεία στο Μega παλιότερα, εξανέστη με τη δήλωση του προέδρου της ΕΡΤ,

Νίκου Τέλλη, διότι θεώρησε ότι προσπάθησε να προστατεύσει μόνο το δικό του προφίλ, χωρίς να σεβαστεί τη συλλογική απόφαση που είχαν από κοινού λάβει πριν από λίγη ώρα.

Τι είπε ο πρόεδρος Τέλλης; Ότι πρέπει ταχύτατα να υπάρξει πρωτοβουλία προσέγγισης των δυο δημοσιογράφων, ώστε να εκτονωθεί η ένταση και να επανενεργοποιηθούν, διότι -άλλως- θα πληγεί σοβαρά το προφίλ της ΕΡΤ.

Διαβάστε τι έγραψε στο twitter ο Τζώνυ Καλημέρης, ο οποίος -ας σημειωθεί- ποτέ στην πολυετή θητεία του στην τηλεόραση δεν έχει δώσει δικαίωμα σε κανέναν να του προσάψει ιντριγκαδόρικη ή παρεΐστικη στάση.

«Είναι ατυχής η πρωτοβουλία του Προέδρου να βγάλει υποδεικτική προς όλους ανακοίνωση, όταν όλοι αποφασίσαμε το θέμα να χειριστει ο Λιάτσος…

Με την ανακοίνωσή του τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, αγνοώντας τη συλλογική μας απόφαση . Προσβλητικότατος.

Όπως και στην περίπτωση της Έλλης (Στάη), το θέμα θα το χειριστεί ο Αιμίλιος (Λιάτσος).
Όχι το ΔΣ. Δεν αποφασίζει αυτό για τους παρουσιαστές»…

Δε νομίζουμε ότι χρειάζονται σχόλια για την κατάσταση στην καρατική τηλεόραση.
Πολύ περισσότερο όταν ο διευθύνων σύμβουλός της, Νίκος Σίμος, έχει -επίσης- τοποθετηθεί δημοσίως, χαρακτηρίζοντας στρατευμένο δημοσιογράφο τον Κώστα Αρβανίτη -αποδοκιμάζοντάς τον δηλαδή…

Keywords
Τυχαία Θέματα