Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ λατρεύει τον Σαρκοζί και αντιπαθεί τον Στρος Καν!

18:40 16/3/2012 - Πηγή: Aixmi

Τελικά, πόσο γκαντέμης πρέπει να είσαι ώστε σχεδόν όλα να σου πηγαίνουν στραβά;
Αυτό αναρωτιούνται πολιτικοί αναλυτές στη Γαλλία με τα όσα συμβαίνουν στο Σαρκοζί σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία.

Από τη μία οι αρνητικές -για την ώρα, τουλάχιστον- δημοσκοπήσεις, τα αυγά που έφαγε στην πόλη Μπαγιόν, οι ντομάτες που πέταξε ο μικρός του

γιός σε αστυνομικό, ο Ζάκ Σιράκ που δεν θα τον ψηφίσει… και τώρα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ !

Μα ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου δεν είναι ένθερμος υποστηρικτής του;
Ναι, είναι. Βρίσκεται στο πλευρό του, αλλά δεν είναι βέβαιο πως του κάνει περισσότερο καλό από κακό.
Διαβάστε τι έγινε όταν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην ελβετική τηλεόραση για τη νέα του ταινία όπου θα ενσαρκώνει τον Στρος Καν. Θα καταλάβετε.
«Δέχθηκα τον ρόλο επειδή αντιπαθώ τον πρώην Γενικό Διευθυντή του ΔΝΤ. Τον βρίσκω αλαζονικό και αυτάρεσκο σαν όλους τους Γάλλους, τους οποίους δεν αγαπώ καθόλου».

Αυτά τα…ωραία είπε, και αμέσως ξέσπασε θύελλα. Ας μην ξεχνάμε τα σενάρια συνωμοσίας, σύμφωνα με τα οποία ο Σαρκοζί έστησε στον Στρος Καν την ιστορία με την καμαριέρα, για να τον εκτοπίσει από την κούρσα για το προεδρικό αξίωμα.

«Να χαίρεται τους διάσημους υποστηρικτές και φίλους του ο Σαρκοζί», «ο Ντεπαρντιέ προσέβαλε τους  Γαλλους στο εξωτερικό «, «ο εθνικός Οβελίξ γελοιοποίησε τον πρόεδρο …» είναι μερικά από τα σχόλια στα γαλλικά ΜΜΕ .

Ένα από τα συνθήματα της προεκλογικής εκστρατείας του  Σαρκοζί είναι το «είτε αγαπάς τους Γάλλους και τη Γαλλία είτε μας εγκαταλείπεις» …
Άραγε το γνωρίζει αυτό ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ; Και αν το γνωρίζει, τον ενδιαφέρει; Και αν η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι «ναι», στο δεύτερο είναι σίγουρα «όχι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα