Παίρνει απαγορευμένα χάπια ο Σαρκοζί και η Κάρλα τον αφήνει;

14:35 14/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Για όσα θα διαβάσετε παρακάτω … απλά δεν φταίω!
Οι αφορμές έμπνευσης, παρότι δεν ταιριάζουν με τη μέρα -Μεγάλη Παρασκευή νωρίς το πρωί- είναι πολλές και σπαρταριστές. Και όλες έχουν τον ίδιο πρωταγωνιστή. Την αυτού εξοχότητα, τον Νικολά Σαρκοζί!

Βλέποντας να χάνει τη γη κάτω απο τα πόδια του στις δημοσκοπήσεις απο τη δυναμική του Ολάντ, χάνει την ψυχραιμία του, κάνει ασυνάρτητες δηλώσεις και απαντά άλλα αντ’ άλλων σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, με αποτέλεσμα να έχει γίνει περίγελως στα γαλλικά ΜΜΕ ..

To φαβορί αλλά και ήρεμη δύναμη των προεδρικών εκλογών, όπως αποκαλούν οι πολιτικοί αναλυτές τον σοσιαλιστή Ολάντ, προέβη μάλιστα σε «δήλωση συμπάθειας» για την κατάσταση του αντιπάλου του, ζητώντας απο τους Γάλλους να μην τον αποκαλούν  πια πρόεδρο bling bling (φιγουρατζή), αλλά πρόεδρο zig – zag… γιατί πηγαίνει όπου φυσάει ο άνμεος και είναι πάντα στην πρίζα!
http://www.youtube.com/watch?v=g_Ks5K6P0NE

Παίρνει απαγορευμέμα χάπια;

«Δεν παίρνω απαγορευμένες ουσίες, το μόνο φάρμακό μου είναι τα σπόρ», ήταν η απάντηση του Σαρκοζί σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο I tele, στον Ολάντ αλλά και σε όσους τον κατηγορούν για το αντίθετο και δηλώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν, πλέον, στο πρόσωπό του τον Νικολά που το 2007 σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα του…
http://www.dailymotion.com/video/xpzgi1_extrait-sarkozy-prend-des-medicaments-non-autorises_news

Βλέπει ότι χάνει και γίνεται ρεζίλι

Την ίδια ώρα, όχι μία αλλά τέσσερις δημοσκοπήσεις φέρουν νικητή στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών τον Ολάντ, γεγονός που δε βοηθά την κατάσταση του Σαρκοζί, ο οποίος δεν έχει αφήσει ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, εφημερίδα ή ιστοσελίδα…
Τις περισσότερες φορές, όμως, πέφτει ο ίδιος μέσα στις παγίδες που επιχειρεί να στήσει μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα, με ψέματα και ανακρίβειες.

Για παράδειγμα, προσπαθεί να πείσει τους Γάλλους ότι έσωσε την Ελλάδα και, κατά συνέπεια, την Ευρώπη απο τα νύχια των αγορών. Οι εικόνες φτώχειας και αγανάκτησης, που φτάνουν απο τη χώρα μας, και η επιδείνωση της κρίσης που χτυπάει τώρα την Ισπανία, τον διαψεύδουν οικτρά. Και όχι μόνο αυτό.Κατηγορεί τον Ολάντ ότι θα δημιουργήσει ένα οικονομικό bing bang σε περίπτωση που εκλεγεί, γιατί -όπως υποστηρίζει- δεν έχει ιδέα απο διαχείριση της κρίσης και για το τι συμβαίνει σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες…Ο ίδιος, όμως, που υποτίθεται ότι γνωρίζει, έγινε ρεζίλι σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές ταν έδωσε πέντε λανθασμένες απαντήσεις για τα ποσοστά της ανεργίας στην Ισπανία!
Keywords
Τυχαία Θέματα