Προεκλογικά Πολιτικά Βατόμουρα

02:25 13/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Οι εκλογές είναι για τη Δημοκρατία ότι το Μουντιάλ για τους άντρες και η Μεγάλη Εβδομάδα για τις γριές. Λύτρωση, κορύφωση, γιορτή. Σε αυτόν τον οργασμό του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, που θα ολοκληρωθεί στις 6 Μαΐου, είναι όλοι νικητές. Πολίτες και πολιτικοί. Στην κούρσα για τις κάλπες κάποιοι λίγοι θα ξεχωρίσουν για τις ρηξικέλευθες ιδέες και τις ριζοσπαστικές τομές που θα προτείνουν. Κάποιοι θα περάσουν απαρατήρητοι, ως πρεσβευτές του τίποτα. Τους υπόλοιπους

(αρνητικούς πρωταγωνιστές) θα τους βραβεύσουμε με βατόμουρα. Δεν κρατιέμαι.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Νο 1: Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα ή με μια λέξη ΛΑΟΣ. Το κόμμα μπλέντερ, το κόμμα χαμαιλέοντας, το πρώην κόμμα του λατρεμένου Άδωνι Γεωργιάδη και το νυν του αδερφού του, Λεωνίδα, είναι εδώ. Για να ενώσει και να χωρέσει στη στοργική αγκαλιά του ανθρώπους φαινομενικά διαφορετικούς και ετερόκλητους, αλλά στην πραγματικότητα τόσο όμοιους. Με κοινά σημεία την αλλεργία στους λαθρομετανάστες και κυρίως το ατόφιο, αμόλυντο ελληνικό DNA στα κύτταρά τους.

O γιος της Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Πρέκας, η Βάνα Μπάρμπα και ο Γιώργος Κύρτσος, άνθρωποι με άμεση ή έμμεση σχέση με την υποκριτική, είναι πλέον μέλη της ίδιας φαμίλιας. Ο Παπαμιχαήλ επανήλθε εμφανώς αδυνατισμένος μιας και πιθανότατα έκοψε τα γλυκά τύπου κοκάκια, σουδάκια, κτλ. Τον λένε Γιάννη, είναι καλά και ζητά την ακροδεξιά ψήφο μας. Η Βάνα, τώρα που έχασε την πάλαι ποτέ εκρηκτική περιφέρεια 90-60-90, θέλει να κερδίσει σε μια νέα, αυτή της Β’ Αθηνών. Όσο για τον Κύρτσο, έχει και παραέχει σχέση με την ηθοποιία, όπως προείπα. Τόσες εμφανίσεις και παραστάσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα, δεν έχει κάνει ούτε η Ντενίση στο ομώνυμο θέατρό της, ούτε ο Νότης Σφακιανάκης στο «Ρεξ».

Αυτό δεν είναι κόμμα, είναι Coca – Cola. Πάει με όλους και με όλα…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Νο2: Με το κόμμα – γινάτι – απωθημένο της Ντόρας θα πολιτευτούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Γιώτης Τσαλουχίδης και Ντανιέλ Μπατίστα. Ο δεύτερος δικαιολογείται λόγω μη εντοπιότητας να αγνοεί αυτό που λέει ο σοφός λαός ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες. Αλλά εσύ Γιώτη; Δεν τα λέγατε αυτά στη Βέροια; Τέλος πάντων, καλή σας επιτυχία και για να μη μείνει παραπονεμένος ο Παναθηναϊκός, ας ψήσετε το Βαζέχα ή το Σαραβάκο να μπει στα ψηφοδέλτια της Ντορίτας. Κι εκείνη ως αντάλλαγμα, θα βάλει τον φάδερ της να κανονίσει deal με το δρεπανοφόρο να ζήσετε 200 χρόνια…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Νο3: Το ΠΑΣΟΚ. Γιατί έτσι μας αρέσει. Τιμής ένεκεν. Φόρος τιμής στον μεγάλο ολοζώντανο σοσιαλιστικό οργανισμό. Γιατί είναι μαγκιά να είσαι πασοκάρα εν έτει 2012. Πολιτικά «αντιόσκαρ» χωρίς αυτό το φανταστικό κόμμα εξουσίας, είναι σα μπύρα δίχως πίτσα, σαν πίτσα δίχως μπύρα, σαν πίτσα και μπύρα δίχως μπάλα, σαν τηλεόραση που στο κανάλι 4 δεν έχει το Mega, σαν κρατική τηλεόραση χωρίς τη Μπίλιω Τσουκαλά, σαν Πάσχα χωρίς το Γαϊτάνο, σα Χριστούγεννα χωρίς το μικρό Σαντιγκάι, σα σκάνδαλο χωρίς Άκη, σαν αγοροπωλησία χωρίς Εφραίμ.

1981, αλλαγή, ζιβάγκο, «Τσοβόλα

Keywords
Τυχαία Θέματα