Πισίνα και μπάρμπεκιου στις φυλακές – Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς…

12:51 22/7/2012 - Πηγή: Aixmi

Ορισμένοι «εκλεκτοί» κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού περνούσαν έως τώρα το καλοκαίρι τους, κάνοντας μπάνιο σε πολυτελή πισίνα και ψήνοντας μπριζόλες σε μπάρμπεκιου!
Ζωή και κότα, δηλαδή!

Σωστά διαβάσατε. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ο Κορυδαλλός έχει μετατραπεί σε θέρετρο με πολλές ανέσεις!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας »Πρώτο Θέμα», η πίσω αυλή του Ψυχιατρείου των φυλακών έχει γίνει, τον τελευταίο χρόνο, πολυτελές σπα!
Πισίνα 8 μέτρα μήκος επί 4 πλάτος και στο

δάπεδο στρωμένα πλακάκια, και σε απόσταση λίγων μέτρων μπάρμπεκιου! Μάλιστα, είχαν ξεκινήσει εργασίες και για την κατασκευή τεχνητού καταρράκτη …

Το έργο, την αξία του οποίου η εφημερίδα αποτιμά σε τουλάχιστον 35 χιλιάδες ευρώ, το έφτιαξαν καρατούμενοι -με την υπόσχεση ότι θα μπορούν να το χρησιμοποιούν μαζί με σωφρονιστικούς υπαλλήλους!

Φυσικά οι υπεύθυνοι δεν κάνουν λόγο για πισίνα, αλλά για ποτίστρα για ζώα και πτηνά! Κάτι, βέβαια, που κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνονται από τις φωτογραφίες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σημείο όπου κατασκευαζόταν ο καταρράκτης υπερχείλισης έχει πιθανότατα χρησιμοποιηθεί και σαν μέσο απόδρασης, αφού δύο από τους κρατούμενους που ήταν στην ομάδα για την κατασκευή της… εξαφανίστηκαν!

Keywords
Τυχαία Θέματα