«Πόρτα» στον Σαμαρά από τους ενοίκους της «Δεξιάς πολυκατοικίας»;

10:21 9/5/2012 - Πηγή: Aixmi

Πολύ μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζει, στο ξεκίνημά της, η προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να τα βρει με τους άλλους ορόφους της «γαλάζιας πολυκατοικίας» ενόψει εκλογών.

Ήδη ο Γιώργος Καρατζαφέρης -που έφτασε πολύ κοντά στο όριο του 3% για να μπει στη Βουλή- τον κατηγόρησε με σκληρά λόγια, στην εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ.
Ο

Στέφανος Μάνος αμφισβήτησε τη δυνατότητά του να συνθέσει και έκανε λόγο για πιθανά επικοινωνιακά κόλπα, επιφυλακτική στάση τηρεί η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ αρνητικά μηνύματα εκπέμπονται από την πλευρά του Θανάση Τζήμερου -το κόμμα του οποίου (Δημιουργία ξανά) πήρε το 2,1% των ψήφων την Κυριακή.

Η αλήθεια είναι ότι από το βράδυ της Κυριακής η Ντόρα και ο Μάνος έχουν ξεκινήσει διαβουλεύσεις για συμπόρευση στις επόμενες εκλογές, καθώς αντελήφθησαν ότι θα είχαν εξασφαλίσει άνετα την είσοδό τους στη Βουλή, αν είχαν κατέβει μαζί.

Το πρώτο ερώτημα είναι πώς θα χειριστεί προσωπικά το όλο θέμα ο Αντώνης Σαμαράς και το δεύτερο τι ρόλο θα παίξει -αν παίξει- παρασκηνιακά ο Κώστας Καραμανλής. Αν, δηλαδή, θα πιέσει σοβαρά για συγκρότηση Κεντροδεξιού Μετώπου ή θα μείνει απλώς στη διατύπωση της ευχής «να τα βρουν μεταξύ τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα