«Σκότωσα στον ύπνο τον νονό μου γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου»

21:03 29/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για την ανεύρεση της σορού του 52χρονου, τον οποίο ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια ο 20χρονος βαφτισιμιός του, στα Πετράλωνα. 

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στις ειδήσεις του Open, ο 20χρονος φέρεται να είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να σκοτώσει τον νονό του, επειδή κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του. Ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θεώρησε ως κατάλληλη τη στιγμή που τον είδε να κοιμάται. Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του κατάφερε απανωτά χτυπήματα,

στη συνέχεια τον τεμάχισε και τον πέταξε σε κάδο έξω από το σπίτι του.

Όσο για το μαχαίρι του εγκλήματος, είπε δεν θα μπορέσουν να βρουν γιατί το πέταξε αμέσως μετά τη δολοφονία. Οι κάμερες στην περιοχή φαίνεται να επιβεβαιώνουν όσα κατέθεσε, καθώς  τον «έπιασαν» να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η ρακοσυλλέκτρια μητέρα του, όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της γειτονιάς «γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος», απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της. Η γυναίκα βρίσκεται πλέον κλεισμένη σε ψυχιατρική κλινική.

The post «Σκότωσα στον ύπνο τον νονό μου γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα