Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» Μεϊμαράκη

12:37 28/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Το είπε και το έκανε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Αργά χθες το βράδυ έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του από το 2011 έως το 1989.

Όπως προκύπτει, τα περιουσιακά του στοιχεία δικαιολογούνται τόσο από τα έσοδά του όσο και από κληρονομιά των γονέων του ιδίου και της συζύγου του, ενώ δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές μεταβολές από το 1989 μέχρι σήμερα.

Σε ό,τι αφορά την επίμαχη περίοδο 2005 – 2008, κατά την οποία επιχειρείται η εμπλοκή του στην υπόθεση Καρούζου, τα περιουσιακά του στοιχεία εμφανίζονται

σταθερά.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε ότι θα συνεννοηθεί με τους νομικούς συμβούλους της Βουλής, ώστε να εξουσιοδοτηθεί η όποια αρμόδια Αρχή να ανοίξει και να ερευνήσει οποιονδήποτε λογαριασμό έχει -σε οποιαδήποτε χώρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ταυτόχρονα κάλεσε και τον εκδότη της εφημερίδας Real News, Νίκο Χατζηνικολάου, «να δείξει την ίδια προσωπική ευθιξία και να πράξει το ίδιο» και με τα «πόθεν έσχες» του και με τους λογαριασμούς του, προκειμένου, όπως είπε, να ξέρει ποιος είναι ο κριτής του.

Έπεται συνέχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα