Θα μας φτάσουν στο σημείο να συμπαθήσου​με τη Μέρκελ

20:40 15/2/2012 - Πηγή: Aixmi

Όσοι αμφέβαλλαν για το «πού το πάνε οι Γερμανοί», σήμερα πρέπει να βεβαιώθηκαν. Θέλουν πλήρη υποταγή της Ελλάδας στα κελεύσματά τους, διαφορετικά θα μας σύρουν εκτός Ευρωζώνης. Ο υπουργός Οικονομικών, Σόιμπλε, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να υπάρχει -και μετεκλογικά- κυβέρνηση απολύτως συνεργάσιμη μαζί τους, ενώ ο υποψήφιος Καγκελάριος (εκ μέρους των Σοσιαλδημοκρατών) Στάιμπρουργκ συνέστησε «να προετοιμάζονται όλοι για το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας».

Όπως

καταλαβαίνετε, δεν υπάρχουν Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες, όταν το θέμα αφορά τη «γερμανοποίηση» της Ευρώπης, υπάρχουν μόνο Γερμανοί!
Όσο και αν ακουστεί παράδοξο η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να τηρεί πιό ήπια στάση απέναντι στη χώρα μας, αυτή τη στιγμή. Τόσο που σε λίγο θα αρχίσει να γίνεται συμπαθής…

Ο Σόιμπλε μας προέτρεψε να παραδειγματιστούμε από την κυβέρνηση Μόντι (δηλαδή, να παρατείνουμε τη ζωή της κυνέρνησης Παπαδήμου) ή να παράσχουμε εγγυήσεις (και πέραν του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) για τη μετεκλογική στάση της χώρας.

Ακριβώς γι αυτό έχουν αρχίσει να ζητάνε έγγραφες δεσμεύσεις και από Παπαρήγα, Τσίπρα, Κουβέλη. Αν, βέβαια, επιμείνουν σε κάτι τέτοιο στο αποψινό Eurogroup, αυτό θα σημαίνει ότι έχουν αποφασίσει να μας πετάξουν έξω απ’ το ευρώ. Κάτι που επιθυμούν Ολλανδοί, Αυστριακοί, Φινλανδοί και δε βλέπουν με κακό μάτι Σλαβάκοι, Σλοβένοι και Εσθονοί -δηλαδή περίπου τα μισά μέλη της Ευρωζώνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα