Να κάνει η Αθήνα τους Ολυμπιακού​ς αφού η Ρώμη είπε «όχι»

02:40 15/2/2012 - Πηγή: Aixmi

Αποφασιστικός ο πρωθυπουργός τηs Ιταλίαs, Μάριο Μόντι, στο παρά 5 της κατάθεσης υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών του 2020, είπε «όχι».

Εξήγησε ότι το κόστος των 4,7 δισ που προβλεπόταν ότι θα διαχειριζόταν η επιτροπή διεκδίκησης «Ρώμη 2020″, θα ήταν δυσβάσταχτο για την οικονομίας, τη στιγμή που τα μέτρα λιτότητας για τους Ιταλούς είναι ήδη πολύ σκληρά.

Με την απόφαση διαφώνησε ο δήμαρχος της Ρώμης, αλλα ο Μόντι δεν άφησε περιθώρια αμφιβολιών: «η χώρα  πρέπει να θέτει σημαντικούς στόχους -αφού, μάλιστα, η κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί και στην ανάπτυξη- αλλά αυτή τη στιγμή

δε θα ήταν ένδειξη συνέπειας να μπει η Ιταλία σε τόσο δαπανηρή διαδικασία που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα χρήματα των φορολογουμένων«.

Τώρα, βέβαια, θα μπορούσε να αναλάβει η Ελλάδα τη διοργάνωση των αγώνων. Έχουμε εμπειρία, γνώση και λεφτά. Άλλωστε, λεφτά «πάντα υπάρχουν» στην Ελλάδα! Ρωτήστε και τον Γιώργο…
Διαθέτουμε, επίσης, μιά παγκόσμια πατέντα: ξέρουμε πώς να κάνουμε Ολυμπιακούς με 20 δισ την ώρα που ο ποροϋπολογισμός τους δεν ξεπρνά τα 4 δισ!
Αν τυχόν τους λείψουν δε καμιά 500 εκατομύρια (ποσό ευτελές για εμάς!) είμαστε έτοιμοι να το αναπληρώσουμε από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα