Επίθεση στο σπίτι του αδελφού του Σ. Κεδίκογλου: Αντιδράσεις κομμάτων

15:24 29/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Στο στόχαστρο επίθεσης, βρέθηκε περίπου τρεις μήνες μετά την πρώτη επίθεση τον Ιανουάριο, το σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Λόφο του Στρέφη. Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός απο γκαζάκια εξερράγη τα μεσάνυχτα, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Για θρασύδειλες επιθέσεις εναντίον συγγενικών του προσώπων έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Την επίθεση καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα.

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Είναι προφανές ότι η επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου

βρίσκει απέναντί της όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Τέτοια γεγονότα δεν ενδείκνυνται για μικροπολιτική εκμετάλλευση.

ΠΑΣΟΚ

H καταδίκη της προκλητικής επίθεσης στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου είναι αυτονόητη και αναδεικνύει, για μία ακόμη φορά, την αναγκαιότητα να καταδικάσουν όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις την τυφλή βία από όπου και αν προέρχεται.

ΔΗΜΑΡ

Καταδικάζουμε τη νέα επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε βάρος του αδερφού του κ. Κεδίκογλου. Οι επιθέσεις εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου και της οικογένειάς του είναι φασισμός.

ΚΚΕ

Με σχόλιο του γραφείου Τύπου της Κεντρικής του Επιτροπής, το ΚΚΕ, καταδικάζει την επικίνδυνη και ύποπτη -όπως την χαρακτηρίζει- εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα