Ιαπωνία – Πολωνία (17:00 ΕΡΤ2)

08:09 28/6/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Βίους αντίθετους διάγουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, Ιαπωνία και Πολωνία, που αναμετρώνται σήμερα (17:00, ΕΡΤ2) στο Βόλγκογκραντ, για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου.

Οι Ασιάτες -αν και δεν ήταν στα φαβορί του ομίλου- εκπλήσσουν μέχρι στιγμής και κρατούν την πρόκριση στα πόδια τους.

Με ενδεχόμενη νίκη παίρνουν το «εισιτήριο» και το μόνο που απομένει να διαπιστωθεί, είναι εάν οι απογοητευτικοί Πολωνοί θ΄ αντιμετωπίσουν τον αγώνα ως ένα ματς του Μουντιάλ ή εάν θα κυριαρχήσει ο αποκλεισμός και οι συνέπειες του στην

ψυχολογία τους. Υπό προϋποθέσεις, βέβαια και ανάλογα με το αποτέλεσμα στον αγώνα Σενεγάλη-Κολομβία- η Ιαπωνία προκρίνεται και με ισοπαλία.

Ο Ακίρα Νισίνο θα εμπιστευθεί και πάλι το 4-2-3-1 που τον έχει «βγάλει ασπροπρόσωπο», με τους Χασέμπε, Σιμπασάκι, Ινούϊ, Καγκάβα και Χαραγκούτσι να ελέγχουν τον ρυθμό της ομάδας και να τροφοδοτούν τον Οσάκο που παίζει στην κορυφή.

Από την πλευρά του, ο Ανταμ Ναβάλκα, που προτιμά τον ίδιο σχηματισμό, δεν αποκλείεται να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή, να ζήσουν την εμπειρία τυ Μουντιάλ.

Διαιτητής: Γιάνι Σικάζβε (Ζάμπια)

Οι πιθανές συνθέσεις:

ΙΑΠΩΝΙΑ (Ακίρα Νισίνο): Καβασίμα, Ναγκατόμο, Σότζι, Γιοσίντα, Χ. Σακάι, Σιμπασάκι, Χασέμπε, Χαραγκούτσι, Καγκάβα, Ινούι, Οσάκο.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Ανταμ Ναβάλκα): Σέζνι, Πάζνταν, Γκλικ, Μπλαστσικόφσκι, Πίστσεκ, Κριτσόβιακ, Ρίμπους, Ζιελίνσκι, Μίλικ, Γκροζίτσκι, Λεβαντόφσκι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

sports.ert.gr.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα