Κομοτηνή: ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση 23-05-2016

10:35 23/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Φωτιά στην κορυφή έβαλε η ΑΕ Διδυμοτείχου

Μεγάλη νίκη μέσα στην Κομοτηνή επί της Δόξας Προσκυνητών

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις , η ΑΕ Διδυμοτείχου πήρε μεγάλο διπλό στο ΔΑΚ Κομοτηνής με 0-1 από τη Δόξα Προσκυνητών για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου στη Γ´ Εθνική . Στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 8´, ο Παπούδης σε κενή εστία έκανε το 0-1. Στην συνέχεια η Δόξα ανέβηκε , χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με το Βάσκο στο 30´ και στο 31´,

ενώ στο 43´ ο Παπούδης παραλίγο να κάνει το 0-2 για το Διδυμότειχο. Στο 2ο ημίχρονο δεν παίχτηκε και πολύς καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου, καθώς οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν από νωρίς τις καθυστερήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τρεις από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν , ήταν για καθυστέρηση . Οι δύο καλές στιγμές για τη Δόξα ήταν απο στημένες φάσεις με τον Βάσκο , όμως το 0-1 έμεινε ως το τέλος, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον όμιλο , με τους 70 περίπου φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα του Διδυμοτείχου να πανηγυρίζουν έξαλα τη νίκη της ομάδος τους. Στο άλλο παιχνίδι ο Ορφέας Ξάνθης αν και βρέθηκε δύο φορές πιο όπως στο σκορ , πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα του με 3-2 από τον Ηρακλή Καβάλας, πιάνοντας στην κορυφή τη Δόξα που είχε τις πρώτες απώλειες βαθμών.
Η βαθμολογία μετα από τρεις αγώνες έχει ως εξής :
Δόξα Προσκυνητών. 6
Ορφέας Ξάνθης. 6
ΑΕ Διδυμοτείχου. 4
Ηρακλής Καβάλας. 1

Επόμενη (4η) αγωνιστική ( 25/5 5μμ)

Δόξα Προσκυνητών – Ηρακλής Καβάλας
ΑΕ Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης

Αποχωρήσεις στη Σκόντα Ξάνθη

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τελείωσαν για την Σκόντα Ξάνθη και ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Μανώλης Παπαστεργιανός δε θα συνεχίσει στην ομάδα, όπως και ο βοηθός προπονητή, Νίκος Νεντίδης. Για τους δύο εξέδωσε ανακοινώσεις η ΠΑΕ, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν και νέες αποχωρήσεις, με τον Λουίτζι Τσενάμο να είναι ένας από αυτούς, ενώ αναμένεται να επιστρέψει σε πόστο στο προπονητικό επιτελείο ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Πολλές συμμετοχές στο 1ο Komo run

Πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη της Κομοτηνής το 1ο Komo run, στα πλαίσια του 24ου διεθνούς συνεδρίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού , με αγώνες δρόμου 21χλμ, 5χλμ και τις σκυταλοδρομίες των σχολείων. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη , με 400 περίπου αθλητές να παίρνουν μέρος στους δύο αγώνες αντοχής και 32 σχολεία να συμμετέχουν στις σκυταλοδρομίες. Το Komo run φιλοδοξεί να γίνει θεσμός για την πόλη της Κομοτηνής και να ενταχθεί στους διεθνείς αγώνες δρόμου.

Μαθήματα αντισφαίρισης από τον Τάσο Μπαβέλα στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή βρέθηκε στα πλαίσια του 24ου συνεδρίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού, ο παλιός πρωταθλητής Ελλάδος στο τένις, Τάσος Μπαβέλας. Ο Μπαβέλας μαζί με τον Επίκουρο καθηγητή του ΤΕΦΑΑ , Γιάννη Αθαναΐλίδη, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Μεταλλουργικής του ΔΠΘ και μίλησαν σε αθλητές από την περιοχή και φοιτητές, για τους τρόπους που μπορεί να αναπτυχθεί το άθλημα μέσω των σχολείων.

The post Κομοτηνή: ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση 23-05-2016 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα