Κώστας Τριαντάφυλλος- συνέντευξη στην ΕΡΑ: “αυτές οι εκλογές είναι υπαρξιακές για τον τόπο”

00:35 25/5/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Για πλήρη εγκατάλειψη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό έκανε λόγο ο Κώστας Τριαντάφυλλος υποψήφιος Δήμαρχος Χίου με την ΣυμμαΧία Αξιών, είτε αυτή αφορά σε φωτισμό, καθαριότητα ή παιδικές χαρές.
«Εμείς λέμε ότι θα προσπαθήσουμε, χωρίς να κρατούμε μαγικό ραβδί, να αντιστρέψουμε την εικόνα ερημοποίησης των χωριών», δίνοντας κίνητρα σε ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν επιχείρηση στα χωριά, σημειώνει ο Κώστας Τριαντάφυλλος.
Ασκώντας κριτική και στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου γιατί «δεν υπάρχει η σφραγίδα έργου τα τελευταία 5 χρόνια», σημειώνει ότι θα δοθούν κίνητρα «με όρους ισότητας και

διαφάνειας στους πολιτιστικούς συλλόγους για πολιτιστικά εργαστήρια, ώστε να έχουν τα παιδιά δραστηριότητα το απόγευμα».


Παράλληλα σημειώνει ότι ο Δήμαρχος πρέπει να έχει μια μέρα για το δημότη, χωρίς ραντεβού, επίσης συνεδρίαση μια φορά το τετράμηνο τουλάχιστον με τους προέδρους των κοινοτήτων και συναντήσεις κάθε 4μηνο στα πρώην Δημαρχεία των καποδιστριακών Δήμων.
Προτείνοντας ο Κ. Τριαντάφυλλος αποκέντρωση των υπηρεσιών σημειώνει ότι για τη ΣυμμαΧία Αξιών η καθαριότητα, το νερό και η στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες είναι βασικά ζητήματα.
Θέτει επίσης δύο στόχους εφόσον βρεθεί στο τιμόνι του Δήμου για την επόμενη τετραετία: να ανατραπεί η ερημοποίηση χωριών και με ανατροπή του τρόπου διανομής του τεχνικού προγράμματος που δεν πρέπει να είναι με πληθυσμιακά κριτήρια και αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων.
«Αυτές οι εκλογές είναι υπαρξιακές για τον τόπο, τώρα μια ομάδα πρέπει να τρέξει για τον τόπο και αυτή δεν είναι άλλη από την Συμμαχία Αξιών», τονίζει ο Κώστας Τριαντάφυλλος.
«Εμείς δεν θα εκβιάσουμε, δεν θα συκοφαντήσουμε και δεν θα συναλλαγούμε υπογείως με κανέναν. Έχουμε φτιάξει μια παράταξη συμμαχίας αξιών, θα παρουσιάσουμε και στην πλατεία Βουνακίου την Παρασκευή μια συμφωνία αξιών και ζητάμε την εμπιστοσύνη των πολιτών», καταλήγει ο Κώστας Τριαντάφυλλος.

The post Κώστας Τριαντάφυλλος- συνέντευξη στην ΕΡΑ: “αυτές οι εκλογές είναι υπαρξιακές για τον τόπο” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα