Λόγω καθυστέρησης των κλιμακίων της τρόικας η συνάντηση του Α. Σαμαρά μετατίθεται για Τετάρτη

18:04 12/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Λόγω καθυστέρησης της ολοκλήρωσης του έργου των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας, η συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας μετατίθεται για αύριο στις 7 το βράδυ. Από το Μέγαρο Μαξίμου διευκρίνιζαν πως η καθυστέρηση αυτή δεν οφείλεται σε κάποια δυστοκία που παρουσιάζεται αλλά απλώς σε διαδικαστικά θέματα.Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή
των Ι. Στουρνάρα, Κ. Χατζηδάκη, Χ. Σταϊκούρα και Ι. Βούρτση

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιείται - απόγευμα της Τρίτης - στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκη, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταικούρα και του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ι. Βρούτση.

Στη συνάντηση αναμένεται να εξεταστεί η πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, με δεδομένη και την αναβολή της συνάντησης του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας για την Τετάρτη, στις 7 μμ.

Δήλωση Ι. Στουρνάρα: Δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής

"Κρίναμε σκόπιμο, από τη στιγμή που τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζουν τη συζήτηση σε τεχνικές λεπτομέρειες, να δώσουμε μία μέρα ακόμα στις συζητήσεις", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας.
"Δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής", σημείωσε ο κ. Στουρνάρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για την πορεία των συνομιλιών.

Στη σύσκεψη προσήλθε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Α. Μανιτάκης, ενώ αποχώρησε - χωρίς δηλώσεις - ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης Ι. Βρούτσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα