Με μεγάλη επιτυχία η «Λαϊκή Βραδιά» στην ΕΡΤ Ζακύνθου

15:44 18/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη επιτυχία, όπως, άλλωστε ήταν αναμενόμενο, λόγω και των άρρηκτων δεσμών με την τοπική κοινωνία, η ΕΡΤ Ζακύνθου στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτιστικών δράσεων, για φέτος το καλοκαίρι, διοργάνωσε στον προαύλιο χώρο του Ρ/Σ, την Κυριακή 17 Ιουλίου, «Λαϊκή Βραδιά», με παρουσίαση της ζακυνθινής «ομιλίας», «Ο βουλευτής» του Αντ. Αγαλιανού, από την τοπική θεατρική ομάδα «ΟΥΦΟΥ ΝΤΟΥ

ΛΟΥΦΟΥ», επίσης, με μουσικό πρόγραμμα από τους Βασίλη Προδρόμου- τραγούδι, κιθάρα και μπαγλαμά, Dasho Kurti- ακορντεόν και τη Βάσω Καρτίδου στο «live Lupin», ενώ προσφέρονταν μεζέδες μαγειρεμένοι από τον βραβευμένο μάγειρα της λαϊκής αγοράς Ζακύνθου, Γ. Γάσπαρη. Η ΕΡΤ Ζακύνθου, θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσοι-εντός και εκτός Ρ/Σ και από κάθε «μετερίζι»-συνέβαλαν στη διοργάνωση και την επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης, όπως και τους χορηγούς:
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ «ΖΑΝΤΕ ΤΡΟΦΟ» – ΖΟΥΓΡΑΣ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΩΝ – ΖΥΘΟΥ & ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.- «ΥΡΙΑ» ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΩΠΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ –ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ-ΠΟΤΑ –ΧΑΡΤΙΚΑ –ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα