Μελέτη: Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με 32 παθήσεις

12:17 3/3/2024 - Πηγή: ΕΡΤ

Η υψηλή κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για περισσότερες από 30 παθήσεις. Μελέτη που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα στο επιστημονικό περιοδικό «The BMJ» διαπίστωσε ότι η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης σοβαρών καρδιαγγειακών παθήσεων, πνευμονοπαθειών, καρκίνου, διαταραχών ψυχικής υγείας και άλλων αρνητικών εκβάσεων στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου του πρόωρου θανάτου. Οι ερευνητές […]

Το άρθρο Μελέτη: Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα συνδέονται με 32 παθήσεις εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μελέτη,meleti