Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε τροχονόμο στην Κηφισιά

10:37 23/4/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Τροχαίο δυστύχημα, με θύμα γυναίκα-τροχονόμο, έγινε το πρωί στην Κηφισιά. Η τροχονόμος, που ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Άγιου Δημητρίου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 34 χρονών. Η 42χρονη τροχονόμος ήταν παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Η οδηγός ,που ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να δώσει εξηγήσεις για το πως συνέβη το περιστατικό, συνελήφθη και
οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, το οποίο διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα.Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της 42χρονης τροχονόμου, εξέφρασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

Σε δήλωσή του ο υπουργός αναφέρει: «Εκφράζω τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη μου για την απροσδόκητη απώλεια της αρχιφύλακα Αδαμαντίας Σιάφλα, η οποία σήμερα το πρωί έχασε τη ζωή της, ενώ ρύθμιζε την τροχαία κίνηση στην Κηφισιά. Αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της».

Ανακοίνωση για τον άδικο χαμό της τροχονόμου, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα