Πάλη μικρομεσαίων κατά των αντιαγροτικών μέτρων

11:16 28/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε διαρκεί επαγρύπνηση και οργάνωση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων καλεί η Πανελλήνια γραμματεία της ΠΑΣΥ καθώς όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: «Με την ψήφιση των αντιλαϊκών προαπαιτούμενων του 3ου μνημόνιου ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, και το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης, ολοκληρώθηκε ένας ακόμη κύκλος αγροτικών – λαϊκών αντιδράσεων. Ήταν μια περίοδος με εμπειρίες που μπορούν να αξιοποιηθούν για να γίνει πιο αποτελεσματικός ο αγώνας μας.
•Είναι

παρακαταθήκη η σταθερή προσπάθειά μας μέσα από το οργανωμένο αγροτικό κίνημα της μικρομεσαίας αγροτιάς , σε Αγροτικούς Συλλόγους, Ομοσπονδίες, επιτροπές αγώνα, να αποκαλύπτεται η ουσία των κάθε φορά αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων, η στόχευση τους, τα αποτελέσματά τους, όχι μόνο σε βάρος μας αλλά και κάθε εργατικής λαϊκής οικογένειας. Προσπάθεια στην οποία επιμένουν και πρωτοστατούν διαχρονικά οι δυνάμεις της ΠΑΣΥ .
•Είναι βασικό στοιχείο η συνέχεια της οργανωμένης δράσης, οι συνεδριάσεις των ΔΣ οι συνελεύσεις, οι συσκέψεις, η διαμόρφωση πλαισίου αιτημάτων, οι εναλλασσόμενες μορφές αγώνα, με κλιμάκωση την κατάλληλη στιγμή. Η συμβολή αυτού του κινήματος ήταν καθοριστική στις μεγάλες πολυήμερες κινητοποιήσεις των μπλόκων, που εξανάγκασαν την κυβέρνηση να αλλάξει την τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού με το διάλογο απέναντί μας, και μπροστά στην αύξηση της πίεσής μας μαζί με τους συμμάχους μας να νομοθετήσει το κουτσουρεμένο αφορολόγητο για τα αγροτικά εισοδήματα του 2016.
Keywords
Τυχαία Θέματα