Την Τετάρτη η συνάντηση Πρωθυπουργού - τρόικας - Σύσκεψη στο Μαξίμου

19:42 12/3/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Για την Τετάρτη στις επτά το απόγευμα αναβλήθηκε η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής της τρόικας, λόγω καθυστέρησης της ολοκλήρωσης του έργου των τεχνικών κλιμακίων. Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή των υπουργών, Οικονομίας, Γιάννη Στουρνάρα του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταικούρα, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη
και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη. Νωρίτερα στη σύσκεψη συμμετειχε και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Οι Υπουργοί ενημερώνουν τον πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων, με τον κ. Στουρνάρα, προσερχόμενο να τονίζει ότι δεν υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις, εκφράζοντας παράλληλα αισιοδοξία για την πορεία των συνομιλιών, σημειώνοντας ότι μέχρι την Τετάρτη αρκετά από τα ανοιχτά θέματα θα έχουν κλείσει.

«Κρίναμε σκόπιμο, από τη στιγμή που τα τεχνικά κλιμάκια συνεχίζουν τη συζήτηση σε τεχνικές λεπτομέρειες, να δώσουμε μία μέρα ακόμα στις συζητήσεις», τόνισε ο κ. Στουρνάρας για την αναβολή της συνάντησης της τρόικας με τον πρωθυπουργό.

Σκοπός των διαβουλεύσεων που συνεχίζονται, είναι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού για τις Βρυξέλλες, όπου την Πέμπτη αρχίζει η ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής.

Σχετικές ειδήσεις;

Λόγω καθυστέρησης των κλιμακίων της τρόικας η συνάντηση του Α. Σαμαρά μετατίθεται για Τετάρτη

Keywords
Τυχαία Θέματα