20 χρόνια μετά, η Κατερίνα Λέχου έκανε μια αποκάλυψη για τον ρόλο της στο «Είσαι το ταίρι μου»

15:02 10/5/2021 - Πηγή: iPop

20 χρόνια μετά την προβολή της σειράς στο Mega, η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά μια άγνωστη πληροφορία! Ο ρόλος της Κατερίνας Λέχου στο Είσαι το ταίρι μου ήταν ένας ρόλος που προοριζόταν για μοντέλο και μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, είχαν περάσει από δοκιμαστικά δύο πολύ δυνατά ονόματα απ’ τον χώρο του μόντελινγκ.

Η κωμική σειρά προβλήθηκε την περίοδο 2001-2002 στο Mega και έφερε τεράστια επιτυχία, ενώ τα επεισόδια βλέπονται ακόμα και σήμερα σε επαναλήψεις!

Η

Κατερίνα Λέχου στο Είσαι το ταίρι μου είχε τον ρόλο της Βίκης Σεϊτανίδη, έναν ρόλο με τον οποίο ταυτίστηκε και την καθόρισε.

Μιλώντας τώρα στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» εξομολογήθηκε κάτι για τη συμμετοχή της στη σειρά που το μαθαίνουμε για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι η παραγωγή τότε έψαχνε για τον εν λόγω ρόλο πρόσωπα και απ’ τον χώρο του μόντελινγκ, εκτός απ’ την υποκριτικής.

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Λέχου, είχαν περάσει από κάστινγκ και πολύ διάσημα πρόσωπα, όπως η Βίκυ Κουλιανού και η Βίκυ Καγιά.

Ξέρω ότι τότε στο “Είσαι το ταίρι μου” δεν ψάχνανε μόνο στο χώρο των ηθοποιών αλλά ψάχνανε και μοντέλα. Ήταν αναμενόμενο εφόσον ο ρόλος ήταν ενός μοντέλου. Ξέρω ότι είχαν κοιτάξει πολλές κοπέλες, την Καγιά, την Κουλιανού. Συμβαίνει πολλές φορές και στο εξωτερικό συμβαίνει. Και θεωρώ πως είναι και θέμα συγκυρίας κάποιες φορές

Οι αποκαλύψεις για τον ρόλο της Λέχου στο Είσαι το ταίρι μου στο 7ο λεπτό:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 20 χρόνια μετά, η Κατερίνα Λέχου έκανε μια αποκάλυψη για τον ρόλο της στο «Είσαι το ταίρι μου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα