Μόλις τελειώσεις με αυτό το άρθρο θα αγαπάς το σώμα σου πιο πολύ από ποτέ!

20:19 9/5/2021 - Πηγή: iPop

Νομίζεις ότι δεν έχεις ωραίο σώμα και προσπαθείς συνεχώς να το αλλάξεις. Δεν καταλαβαίνεις γιατί να αγαπάς το σώμα σου και συνεπώς δεν του συμπεριφέρεσαι σωστά, δεν το αγαπάς και κάνεις κάθε προσπάθεια για να μην είναι πια ίδιο, για να είναι πιο κοντά στις αναλογίες των μοντέλων. Όμως, σκέφτηκες για μια στιγμή αντί να το αλλάξεις να το αγαπήσεις;

Από τη στιγμή που γεννήθηκες μέχρι και τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο ζεις μέσα σ’ αυτό το σώμα που έχεις. Ναι, οκ, άλλες φορές μπορεί να ήταν πιο αδύνατο κι άλλες πιο παχύ, άλλες με σμιλεμένους γλουτούς κι άλλες με ραγάδες, όμως είναι το

ίδιο σώμα, το δικό σου σώμα. Πολεμάς με δίαιτες και ασκήσεις γυμναστικής για να το αλλάξεις, αλλά γιατί; Γιατί το κάνεις; Μήπως επειδή δεν έχεις μάθει να το αγαπάς; Μήπως γιατί δεν καταλαβαίνεις γιατί να αγαπάς το σώμα σου και κανείς δεν σου έμαθε τον τρόπο;

Είναι σημαντικό: 5 τρόποι ν’ αγαπήσεις το σώμα σου σε ό,τι φάση κι αν βρίσκεσαι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Αν θες να αδυνατίσεις και να αλλάξεις τη διατροφή σου για να είσαι πιο υγιής, τότε κάντο εννοείται. Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου και φυσικά και συμφωνούμε στο να προσέχεις τι τρως και να γυμνάζεσαι, αλλά για το καλό της υγείας σου, όχι για να μοιάσεις στη Gigi Hadid και σε κάθε influencer και μοντέλο που ζηλεύεις κατά βάθος.

Μπορεί να φαίνονται υπέροχες, μπορεί και να είναι, όχι όλες βέβαια, γιατί η εικόνα που βλέπεις από την πραγματικότητα μπορεί να διαφέρουν αρκετά, όμως μη νομίζεις ότι όλες αυτές δεν έχουν ανασφάλεια με τα δικά τους σώματα. Και αναρωτιέσαι τώρα… Είναι δυνατόν η Kendall Jenner ή η Bella Hadid να μην αγαπούν τα σώματά τους ή να έχουν ανασφάλειες με αυτά; Και γιατί όχι; Όλες οι γυναίκες, όσο όμορφα σώματα κι αν έχουν, βρίσκουν κάτι που να μην τους αρέσει, θεωρούν ακόμα και τις πιο μικρές ατέλειες τεράστια ελαττώματα. Αλλά αυτό δεν κάνεις κι εσύ;

Νομίζεις πως οι άλλοι κοιτούν τις δικές σου ατέλειες; Τις δικές σου ραγάδες; Την δική σου κυτταρίτιδα; Κι όμως ΟΧΙ! Έχεις ακούσει ποτέ κανέναν άνδρα να λέει «Την αγαπάω, έχουμε μια υπέροχη σχέση, αλλά θα την χωρίσω γιατί έχει κυτταρίτιδα»; Ποτέ, κανείς! Νομίζεις πως στην παραλία η διπλανή κοιτάει τους πεσμένους σου γλουτούς που δεν πρόλαβες να γυμνάσεις φέτος; Όχι! Γιατί κοιτάει τα θετικά σου σημεία και τα ζηλεύει. Και μην ρωτάς αν έχεις. Φυσικά και έχεις.

Αγάπα το σώμα σου και μην ντρέπεσαι γι’ αυτό μ’ αυτά τα tips!

Ακόμα κι η Jennifer Lopez έχει μια ανασφάλεια που εσύ ούτε που τη φαντάζεσαι. Όμως υπάρχει μια διαφορά μεταξύ σας. Εκείνη έχει από πίσω της μια τεράστια ομάδα με γυμναστές, διατροφολόγους, στιλίστες, makeup artists, πλαστικούς και πολλούς ακόμη που ασχολούνται με την εικόνα της, γιατί αυτή είναι μέρος της δουλειάς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη t a r a l y n n (@taralynn)

Και στην τελική δε θα σε κρίνει ποτέ κανένας από τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά, εσύ τιμωρείς τον εαυτό σου κάθε φορά που βλέπεις ότι πήρες ένα κιλό. Σημασία δεν έχει, άλλωστε, να αρέσεις για το σώμα σου, αλλά για την ψυχή σου και όποιος σε αγαπάει αληθινά θα αγαπάει και τις ραγάδες σου, την κυτταρίτιδά σου, τις ευρυαγγείες σου, τα πάντα σου!

Η ευτυχία δεν κρύβεται στο small και το skinny jean νούμερο 34. Κατάλαβέ το! Ξεκίνα να αγαπάς το σώμα σου ακριβώς όπως είναι, για αυτό που είναι και μην προσπαθείς να το αλλάξεις για να αρέσεις στους άλλους ή για να είσαι πιο κοντά στα πρότυπα του Instagram. Αν αποφασίσεις να αδυνατίσεις και να ασχοληθείς με το σώμα σου κάντο για σένα, για να νιώθεις εσύ πιο άνετα, για να είσαι πιο υγιής, όχι όμως γιατί έτσι θα το αγαπάς περισσότερο. Να το αγαπάς όπως και να ‘χει, είτε φοράς small είτε extra large.

Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς γιατί να αγαπάς το σώμα σου σκέψου αυτό: Γιατί είναι τέλειο να έχεις ατέλειες! Γιατί έτσι είσαι μοναδική, ξεχωριστή, ιδιαίτερη, είσαι εσύ κι είσαι πραγματικά υπέροχη!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μόλις τελειώσεις με αυτό το άρθρο θα αγαπάς το σώμα σου πιο πολύ από ποτέ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα